Vritet presidenti i veteshpallur i camerise

42 postime 2138 shikime 22 korrik 2019 në 05:18 e paradites
titi

Ngushellime familjes. Qofte i xhenetit! Sa me shpejt te behen zgjedhjet per vendin vakan te presidentit te Camerise. Pse te mos zgjidhet Shpetim Idrizi? E meriton.

del-ta

Kush dyshon se nuk e ka bere eip-i grek,eshte ose debil ose alba-line🤓
Greqia i trembet shume çështjes se çamerise,dhe ka bere çmos qe e gjithe polika shqiptare ta mbaje gojen mbyllur.
Kete nuk e kane futur dot ne vathen e tyre dhe e eleminuan. Ashtu si atistidh kolen e lidhjes arvanite.
Shtypi i lodhur shqiptar,qe mbahet me reklamat e telefonise dhe bankave greke,do ndjeke linjen qe u ofrojne greket.
Larje hesapesh mes trafikanteve,ashtu siç thonin edhe per uçk-ne.
Dhe le te krahasohet ky rast,me ate ordinerin nga jergucati a nga ishte ,qe qelloi policine shqiptare. Çfare qendrimi mbajti shteti grek atehere??

Alba2265

Pse te mos zgjidhet President i camerise delta yne?deficenca mendore e ben kanidat ideal per udheheqes te shqiptareve :joy:

del-ta

me këto lloj komentesh të klasës se 3-të fillore ,toshkëz,nuk e kalon dot klasën moj e kozmait! futi ndonjë citat anglisht nga jehovai,se ashtu na prishet mëndja ne!! tregon levëll,levëll:zipper_mouth_face:

titi

Jo, jo, kandidati i dyte per president te Camerise mbas Idrizit eshte Vangjel Dule, miku i tij me i ngushte.

InkuizitoriMoth

mu me pelqeu shum sinqeriteti i kesaj jo, jo-je! :smiley:

Pjer

lajmin e lexova dje, ne nje nga sitet shqiptare, por ishte shume konfuz, ndersa kjo ketu duket si lajm me i sakte,
mendoj qe ketu ka dore sherbimi fshehte grek, por nuk perjashtohet edhe mundesia e ndihmes nga sherbimet e fshehta hollandeze, siç ndodhi me nje grup komunistesh turq a kurd ketu ne belgjike para ca vitesh, qe gjykata i liroi nga akuzat qe iu ishin adresuar nga shoqatat turke, dhe sapo dolen nga gjyqi, te nesermen nuk u gjinden me,
i kerkuan gazetar te ndryshem per intervista, policia per ti mbrojtur, por nuk u gjenden kurre, dhe u dyshua per nje bashkpunim i sherbimeve turke me ato belge, per zhdukjen nga skena te tyre.
pastaj u hodh versioni, se ata mund te kishin ikur vete ne turqi.

titi

Po pse o Pier cfare problemi i krijonte Greqise i shkreti president i veteshpallur? Po pse kaq shume para e risqe do te merte persiper greqia edhe Hollanda per tu perballur me mullinjt e eres? Ti na i bone te gjithe Don Kishota o pier.

Pjer

titi, per menien tate, eshte keshtu, por jo per shtetet,
per shtetet eshte hapja e kutise se pandores, hapja e shume problemeve,
per mua psh, aktiviteti i tij, ishte i nje rendesie te jashtzakonshme, njihej bota me genocidin grek ndaj popullates çame,
natyrisht, krijimi i nje shteti apo republike brenda greqise, ishte utopik, pasi edhe vete eu/be do ishte kundra,

InkuizitoriMoth

pse ça ka, ka ndonje gjo te keqe te krijohet edhe shteti i çamerise? Nga dy behen tre shtete shqiptare, dhe kryeministrat e tyre i thojne njeri tjerit: a m’ha karin!? Jo pse ta haj un, ta haje ai i çamerise, se e ka per zanat karin e grekut qe eshte shqiptar. Ose ta haje ai i Kosoves, meqe e ka honger me dhom edhe Levinski qe eshte si shpirt!
m’ha karin anej, m’ha karin knej, keshtu bohet politika mer vlla!

Kthupi

Para se te lindte Festimi, bota nuk e dinte ku binte Cameria. Shyqyr qe e beri nena kete djale. Tani te gjithe e dine per Camerine. CNN I zuri goja lesh dite per dite, Cameria, Cameria.

Pjer

ketu ne qender te europes, kur iu flas per arvanitasit, çamerine, etj,etj, iu duket sikur po iu flas per ufot :grin:

Kthupi

Ky eshte/ishte nje sharlatan kokederr Pjer, vinte ne Amerike gjasme per te mbledhur fonde per ceshtjen e Camerise dhe kur e pyesje per planet, strategjine se si do t’i perdore fondet e cfare synon te arrije konkretisht me plane afatgjata e afatshkurtra, nuk kishte nje plan.

Nuk ka perse ta dije bota apo ata shoket e tu per Camerine. As ti psh nuk di gje per betejen e Alamos.

titi

Pier boj kujdes, se me llogjiken tende i bie qe te vine e te vrasin edhe ty.

Pjer

po pse duhen bo publike planet, ku e di ai se kush je ti, kush jam une, kush eshte ai tjetri,

titi

Ky i shkreti nese nuk eshte qeruar per larje hesapesh, me siguri qe e kane vrare te vetet se po ju merte biznesin e propagandes Came.

Kthupi

Pse c’u be ketu, u lirua? Kur ti vjen e me kerkon para, une s’kam te drejte te di per cfare po i kerkon?

titi

Po mire nese une psh do te dua te sponsorizoj ceshtjen Came nuk paskam te drejte te di se si do shpenzohen keto para?

Pjer

kthupo, une nuk e di se si i kerkonte ky parate , se per kete kam lexuar para nja ca muajve, pra kete vit kam mesuar se ekzistonte nje person qe e quante veten President i çamerise, dhe se kush e mbeshteste financiarisht, nuk kish noi informacion.
biles tani po e marr vesh se dhe ju shqiptaret e amerikes paskeni dhone para per te, dhe nuk keni bo keq, se te nderkomtarizosh çeshtjen çame dhe genocidin grek ndaj tyre, eshte nje pune humane dhe e drejte.

Pjer

titi, çdo njeri ka te drejte te kerkoje te dij se ku shkojne parate qe jep dhurate/donacion.
por jo te dije çdo lloj plani, rendesi ka te dije se per çfar do perdoren dhe mosshperdorimin e tyre.
edhe mua po te me kerkonin para per nje çeshtje te tille, do jepja, dhe kur te vinte rradha tjeter e donacionit/dhenies, do pyesja se ç’eshte bere me donacionin e pare.

Kthupi

Jane ca tipa si ky Pjer qe e perdorin komunitetin e Amerikes dhe Kanadase si lope per t’u mjele. Vijne me lloj-lloj “projektesh” dhe zgjasin doren e pastaj ku te kam pare. E pasi i jep njerit, ai hap llafin e fillojne vijne te tjere. Une s’e kam problem te jap para, as te ngre telefonin e te kontaktoj njerez apo te protestoj para OKB apo para ambasades, po jo cdo tipi qe i teket dhe jo cdo ceshtjeje qe del perpara. Delta thote e hoqi qafe asfalia, une them po qe se asfalia u tremb nga Festimi vaj halli. Cemerit te zgjedhin nje lider per se mbari nje here e pastaj t’i futen me themeli kesaj pune.

Pjer

une jam me ty, jo çdo njeriu qe paraqitet me nje projekt, duhet ti besojme, por mendoj se ky qe nje rast i jashtzakonshem, asnjeri nuk e nderkomtarizoj çeshtjen çame sa ky, ishte ky qe fliste per te drejtat e nje populli te dhunuar.
sa per asfaline, ai eshte organizmi me aktiv ne shqiperi dhe ne bote.

varik

Tv cameri e njeh si president e burre te mire, jam me i prirur tu besoj atyre sesa ty e gazetave greke

gjembi

Kush e shpalli president kete te ndjerin? Dhe artikulli qe solla thote qe ka qene ne burg per vjedhje. Ti dhe TV cameri e pergenjeshtron dot?

varik

Kush e shpalli kosoven e pavaruar? Po Shqipërine?

gjembi

Kam degjuar qe shkeraba eshte veteshpallur president i lagjes me te mire ne Evrope.

Cfare lidhje ka ajo qe po thua?

varik

Akte te forta politike nisin me veteshpallje. Perderisa komuniteti cam e qan e nderon, kush jemi ne ta gjykojme.

Influenca greke me patjeter qe do ta nxerre moster

InkuizitoriMoth

edhe i Modhi :smiley: ka veteshpall qe eshte i moth, pranej eshte vertet i modh! - i Modhi :smiley:

varik

Ky akt e bon te moth

InkuizitoriMoth

i Modhi :smiley: ta do mendja qe e ben te moth, perderisa eshte i modh.
Por per vegjeline e ben.

titi

Po normal qe ka vjedhur. Te jesh nga Vlora e te mos vjedhesh do te thote jesh laluc.

Pjer

gjembo, nepermjet kesaj faqeje qe solle, dhe qe per her te pare po e shoh, po shohim edhe artikuj te tjere po kaq befasues sa ky ;
http://news-start.info/wordpress/2018/02/17/loje-e-agjentures-greke-me-rastin-e-deshmorit-te-pare-i-camerise-fotot/

mundet qe ta kemi patur gabim per gjykimin per kete person, ish te ashtuquajturin president i çamerise, po ky mish-mash mediatik, me solli ndermend nje histori me çame ketu ne antwerpen,
sapo isha stabilizuar ketu ne antwerpen, isha me social, dhe njoha nje familje çame qe ishin akoma ne azil, ne kamp, me kerkuan ti ndihmoja dhe fillova ti ndihmoja per te gjetur noi pune te zeze, pa letra, me falenderonin dhe uronin, e sidomos ajo gruaja, e kur nje dite fillova te ndihmoj edhe nje grua tjeter po çame, edhe kjo po ne azil.
fatkeqesish, eshte ne natyren time ti ndihmoj njerzit me aq sa kam mundesi, dhe kam ndihmuar me dhjetra shqiptare, mirpo ne kete rast me ndodhi diçka e çuditeshme, çamja e pare filloi te me fliste keq per çamen tjeter, dhe me kerkonte te mos e ndihmoja me ate, sa nje dite nuk me fliste me me goje.
e po kjo pune keshtu, thoja me vehte, nuk ishin as nga krahina te ndryshme.

InkuizitoriMoth

atehere kjo pune eshte keshtu:

njera votonte per Palloshin, e tjera per Malokun, sepse njera ishte nga
Çameria e Jugut, e tjetra nga Çameria e Veriut.

Alba2265

Shqipot ne greqi ia bejne keto marifete njeri tjatrit .sa marin vesh se dikush ka zene pune pastrimi vene I thone pronarit se ia pastrojne halene me lire se shqiptari tjater .piet delten te llafos me mire :blush:

titi

Dini gje kur behet varimi i presidentit te Camerise?

varik

Eshte bere

Nuk ishte as rama as meta

Kthupi

Cik si shume lemsh historia sipas ketyre. I njejti material qarkullon online prej vitesh, por eshte i gabuar. Ceta “Cameria” paskesh marre emrin Thanas Ziko e pastaj Lefter Talo. Lesh me tresh.

Batalioni “Cameria” dhe “Thanas Ziko” jane dy formacione te ndryshme, te dyja pjese te Brigades XIX po njeri ishte me cemer, tjetri me minoritare. Te dyja operonin ne zonen e pare operative Vlore-Gjirokaster. Lefter Talo s’kishte lidhje me kete batalion. Ai ishte mesues nga nje fshat minoritar prane Camerise qe tani ka emrin e tij dhe ka qene komisar kompanie ne batalionin “Naim Frasheri”. U vra ne betejen e Margellecit ne Fier bashke me Mustafa Matohitin. (Damn si kam qene ne histori :smile:)

Nuk e shiti Enveri te greket, vete Haki Rushiti u be me Ballin, pastaj u arratis ne Greqi dhe bashkepunonte kunder regjimit te Hoxhes, ndaj Enveri e beri hasha.

Po kjo s’ka lidhje me Festim mashtruesin.

gjembi

Jo nuk ka lidhje.