Peza në Top Story: Sulm politik ndaj meje
Nje interviste e neveritshme, si dy vete qe bejne muhabet ne kafe. Une nuk e di si ka qene kryeredaktor ky qe kishte artikulimin zero, dhe logjiken akoma me pertoke! Po hajt se te qenit kryeredaktor eshte problemi i atij qe i ka dhene rroge aq te larte pikerisht ketij, po tani e paguajme ne qe te degjojme lloj lloj budalliqesh! E kushedi sa paguajme si ky!
Qenkeni eksperte gazetarie.Si do te “artikuloheshit” ju ne vend te tij?
Jo, nuk jam eksperte gazetarie, por di te dalloj nje argumentim te trajtuar mire dhe shqip nga nje bisede sa per te kaluar radhen. Sidoqofte, cilado te jete ekspertiza ime, une nuk paguhem nga taksat e shqiptareve ndaj po ke gje per te thene pro Pezes apo kunder thuaje, se ai eshte personazhi i artikullit, jo une.
Per cfare e ke paguar ti Pezen nga taksat e tua,per te qene Ciceron qe po ankohesh per artikulumin e tij.Per Pezen kam per te thene qe ti nuk e njeh fare,pyet ata qe kane qene kolege ose vartes te tij te te tregojne.Ti paguan njerez qe kane vjedhur miliona dollare nga paret e shtetit,kane lyer duar me gjak e shkojne bejne pushime ne Karaibe dhe nuk “artikulohesh”, te paska mbetur mendja te artikulimi i Pezes per te cilin po e paguake nga taksat.
ky kapterri paska pas dhe program me pika. Shif ca te zberthyme i ka bo. Ky duket qe fsheh nji zgjuarsi te vecante. Mu nuk m’habit aspak qe ky ka bo 1 milion e kusur euro
http://81.7.13.100/videostreaming/2016/10/28/1477668885/1477668885.mp4
Ore une as nuk e ve ne dyshim qe takemi i Pezes mban ne pune njerez si ty qe ti bejne fresk. Se ashtu e kane mbajtur ne pune mbase dhe ate qe ti bej dikujt fresk. Nese pa folur fare, per Pezen mund te flisnin koleget, me intervisten e djeshme s’ka asnje qe mund ta mbroje ne rolin qe ka si deputet. Me mire te kishte mbajt gojen mbyllur! Ka shume si puna e atij qe mbase kane me shume miliona, po te pakten nuk dalin te te bejne si gjynaf ne televizion e te mundohen , e ka thene mire populli “te lajne m… me sh…”, te pastrojne figuren e vete, kur s’ka komunale qe i merr persiper. Se jo per gje, po eshte i disati ky qe del te justifikohet edhe durimi ka nje kufi ndonjehere kur duan te te bejne budalla.
Ua besoj ama qe juve gazetareve ua hedhin kollaj, sidomos me shifra se e tha dhe vete Balla; Nuk di une nga matematika.
po ti thuaj ate tjetren. Qe kur folen koleget, u tha se jane xheloze te semure
Ju bankjeret mund te na tregoni sekretin sesi 1/3 e pasurise mund te jete interes bankar?
Po ca ti thuash! S’e kam inatin me kete, se ky per nje cope buke e te tjere si ky me radhe mbrojne ata qe bejne miliona. E kam inatin dhe me veten dhe me gjithe kete popull qe paskemi qene kaq pa b… sa nuk u gjend njeri ti veje nje bombe mu ne mes parlamentin e o te behet ky vend o ne te semes te veje. Se dhe ata qe rrine atje dhe ngrohin karriget e asistojne ne menyre pasive jane po aq fajtore, ne mos duke bere miliona, duke bere tjeter lloj dallaveresh e nderesh. C’mos te te vije plasja, vriten njerezit per nje llaf goje se keta qe i vjedhin mbare e mbrapsht nuk i prek njeri. Zaten edhe Enverin s’pati njeri b… ta vrase, ndaj gjysem shekulli hengren njeri tjetrin.
Aaa kjo ishte llogari shume interesante: Interesin e kish pas 8% ne vit. Dhe tha: 8% e milionit dollare, 80 mije ne vit, praaa 160 mije dollare ne dy vjet etj etj. Po prape milioni doli qe ishte aty qe ne fillim .Se interesat gjithe kohes mbi milionin i llogariti.
po pra, si e tha Berlusconi historine e pasurimit. Ne fillim bleva 1 kg molle me 10 lireta dhe e shita me 20; me 20 bleva 2 kg dhe i shita per 40 e kshu me radhe. Po pastaj, vazhdoi me kersheri gazetari. Pastaj, me vdiq im ate dhe me la pasurine, tha
me gjithe keta qe ju dashka vene bumja, te jete rastesi thua qe nuk u permend emri i vucidolsit & familja…
Po mjaft o njerez. Nuk pyetet si behet milioni i pare.
Nderkohe qe vete thote “në momentin e futjes në aksione ka qenë kur interesat e bankës shkuan deri në minus dhe të kesh 1 mln dollarë kesh dhe në fund të marrësh më pak?!” Si u beka 1/3 kur interesat shkojne dhe ne minus?
pse këto para të mos i çoj në një biznes shumë të nderuar dhe le të jenë aty në aksione duke patur parasysh që vlera e tyre rritet
Ja dhe nje lexues tjeter i VQ!
I ka gjetur nje pune te dyja palet, cdo akuze i pergjigjeni me : Po ky i anes tjeter ! Se dhe Peza, desh e harruam milionin e tij, kur i parapriu me milionat e opozites.
S’keni faj, keni nga nje kryekaragjoz te dyja palet njehere pastaj te gjithe me radhe i mbani petkun.
Në qoftë se media kërkon të investigojë vërtet, le të sjellë bilancin krahasues mes fitimeve të deklaruara çdo vit dhe tatimit të paguar mbi pasurinë e vënë respektivisht po çdo vit, për një periudhë kohe që e zë ligji (hetimi i viteve shumë të hershme s’ka kuptim, pasi shmangia apo mosdeklarimet parashkruhen). Pjesa tjetër, me deklarata, fatura të tundura në studio e “pyetje delikate” apo opinione si ky që keni sjellë këtu janë llogje pazari pastaj.
mire me mire te morem vesh
po pse ne te paret, eshte llafi. Gjithnje.
kishim qef ndonjehere te ishim te dytet, kur na rendisni ju.
edhe tallen me Trumpin se thote do ta bej ameriken great again. Ky tjetri thote harroni mizerjen se une do u hap kanal futbolli per Peqinin (kte skuader te lavdishme. Kete e them une)
Ca lidhje ka parlamenti me kete rast? Ky gazetar/deputet milioner duhet te sqaroje te ardhurat qe ne fakt i ka te deklaruara ne formular… nuk i ka te fshehta i ka te deklaruara sipas ligjit. Askush nuk po e merr ne mbrotje dhe eshte shume e thjeshte aritmetika; verteto te ardhurat ose kalo ne prokurori jep shpjegime.
Askush nuk po i ben fresk Pezes, askush.
Deri tani popplli hokatar shpatullgjere vetulltrashe eshte marre me veten, duke u vra e u pre si biftek per dasem. Kur te zgjohet trimi syshqiponje, hunshkab e leshpakrehur e ti bjer ndonji gjykatsi ne salle te gjyqit apo ndonji spurdhjaku politikani barkderr buzyndyre atehere do filloje dhe rilindja shqiptare. Tash per tash kemi vetem hypnotizim me fyell me nje vrime.
Futja p… moj shoqe a mor shok,cfare je,as punoj gazetar e as kam punuar ndonjehere,po me ka lidhur puna dhe ndonje shok qe kam pasur.Dhe nuk me plas te mbroj njeri,ka nja pesembedhjete vjet qe i kam bere naften atij vendi.Problemi me kokrra si ti e si koqja tjeter i barastundur ketu eshte se tundeni me shume nga njera ane dhe ju del ky kallaji i “objektivitetit” dhe i “asnjanesise”,beni ate lojen e ndyre te gjoja “Te gjithe njesoj jane”.Nuk jane te gjithe njelloj aty,po problemi eshte qe ata qe kane vjedhur me shume e kane vrare per te mbuluar vjedhjen,i ke sot akoma duke pellitur,ndersa ti ndjen neveri si buzeholle qe je per ceshtje retorike.
sa te trashe shqiptaret
te investosh $100.000 ne rilindje + hashhash, minimumi e dhjetefishon investimin
se ju smerrni vesh nga buzinezi, sua ka fajin njeri, biles te investish ne L$I ka interesa edhe me te larta
shume e thjeshte edhe pa qene bankier ose bankar. Nese investon nje depozite, ta zeme 100 njesi, ne bono thesari me afat maturimi 10 vjecar dhe interes 10% ne vit, ne krye te 10 viteve investimi fillestar te dyfishohet, pra behet 200 njesi. Meqe interesat kane qene me te ulta se 10-te ndoshta diku tek 5-6 % dhe periudha e maturimit me e vogel se 10 vjet, katnari i Peqinit e ka shtuar vetem me 1/3.
Mesa kuptova nga biseda, Peza te ardhurat, pra fitimet i ka te evidentuara me transfertat bankare dhe sic thote ai, i ka nga rroga baze, konsulenca, bonuse nga reklamat, honorare per shkrime apo kronika etj. **Persa i perket pagimit te taksave mbi te ardhurat, kjo nuk eshte pergjegjesi e tija, por e subjektit qe kryen pagesen. ** Keshtu psh nese nje studio televizive i jep nje honorar Pezes prej 100 mije leke do te duhej qe kjo studio ti mbante 10 % (kjo deri ne fund te vitit 2014 sepse me vone u be 15 %) te ashtuquajturin tratim ne burim dhe ta dergonte per llogari te drejtorise se taksave. Nese kjo gje nuk eshte bere nuk eshte pergjegjesi e Pezes.
per sa kohe personi deklaron te ardhurat, si dhe, klasifikon sic duhet secilen te ardhur, subjekti pagues s’ka te beje ne ket mes…
(kot, per retorike kjo)
ahahaha… kallaji i objektivitetit s’mban hic, as sa per te shpetuar ftyren, kur i prek ne pike me perqendrim te larte sensoresh nervore
miss steak, a nuk me thua si mund t’i mbaje kallaji i objektivitetit nje krimineli si une? apo ke harru gjithfare letyrash shume here me te ndyra se cdo fjale e ndyre qe mund te shkruaj une qe ke shkrujt ktu per njerez qe as i njeh? hajt, perserit naj gje me barazwhatever brenda tani. Ja kalon cdo papagalli qe na ben te qeshim
E ke gabim, pasi legjislacioni shqipetar e ka te percaktuar shume sakte menyren e pagimit te taksave si ndaj rroges ashtu edhe ndaj shperblimeve te tjera dhe se cili eshte subjekti qe me ligj detyrohet ti paguaj. DHE NE RASTIN E PEZES, POR EDHE NE SHUMICEN E RASTEVE TE TJERA, SUBJEKTI PERGJEGJES ESHTE AI QE KRYEN PAGESEN. Ja po te marr dhe nje shembull tjeter: kam 100 leke ne nje depozite njevjecare ne nje banke me interes vjetor 5 %. Ne fund te vitit banka me llogarit interesin ne shumen e 5 lekeve dhe pastaj transferon ne llogarine time 4.25 leke dhe 0.75 leke (ose 15% te interesit) ja dergon/transferon drejtorise se taksave. Pra sic e shikon nuk jam une qe kryej veprimin e pageses se detyrimin, por banka, subjekti qe me pagoi interesin.
Ku qendron problemi ktu se spo e marrim vesh?
- Qe Peza sdi te lidhe dy llafe…kjo sdo as men e as kalem. e te menosh qe ka pas ene specializime, nuk eshte per ket pune shume e thjeshte.
- Qe ka 1 milion ne banke mua nuk me cudit sepse kta si puna e ktyre gazetareve si ky apo si kta qe e kritikojne i kan dysheqet me lek ne shtepi se si fusion ne banke. Ndoshta prandaj tallen me Pezen se ceshte ky idiot qe fut paret ne banke.
- Sulmi eshte politik dhe vertetohet nga partishmeria e shokeve e shoqeve komentuese ne ket Blog.
haha. miss steak 
kuptoj, flm.
patjeter, subjektet paguese e kane detyrim pervecse nevoje, te raportojne shpenzimet e pagesave qe bejne (sepse perfitojne keshtu mbi taksat e veta te cilat ulen)
Drejtoria e taksave, per cdo levizje monetare X, duhet te marre raportim, ne fund te vitit kur bejme taksat, nga te dy palet: si nga marresi edhe nga dhenesi, per shumen X te tranferuar.
ketu bazohem per nderhyrjen qe bera me lart.
por pa qeder nderhyrja ime.
Marresi, pra une , nuk kam si ta di nese paguesi im, banka per rastin ne fjale, e ka paguar apo jo tek drejtoria e taksave detyrimin tim. Ate qe une di dhe e konfirmoje eshte se duhet te me jepte 5 leke por me dha 4.25 leke pasi me mbajti tatimin ne burim. Por a e dorezoje tej drejtoria e takasave kete shume une nuk e di dhe as qe dua ta di pasi nuk eshte kokecarja ime.
shoke ruani xhepat, se ka hudh rilindja grepat…
per te zgjidhur kete problem qe the tani, paguesi (banka ne rastin tone) raporton pagesen qe i ka bere klientit te saj, ne fund te vitit kalendarik, si drejtorise se taksave, ashtu edhe secilit klient ka perfituar interesin (ne rastin tone). Pra dy raporte, edhe nga paguesi.
Po ike more hajdut me cizme.
Une kam rrogen sa trefishi tend dhe nuk kam bere as 1/5 e parave qe deklaron ti.
Gjen idiotet ne Shqiperi qe te besojne se ne ndonje vend tjeter do te ishte ne burg.
ky eshte sulm or ti shoq…
ne vend te dijes merr thiken ne shkolle
arsimi i ketyne miliionerave me cizme…
https://www.fiks.al/tmerr-ne-durres-qellohet-thike-brenda-ne-shkolle-15-vjecari-video/
Koherat e Sali Bollekut. Hanin gazetaret me luge iliri e spaguanin asnje qindarke takse. Edhe Peza vete e dinte se me te ardhur ne pushtet bijte e eterve, bolleku do te shteronte, e ktheu natyrshem faqen.
Shkurt, historia Peza na tregon ate qe e dinim te gjithe, media, ky biznes ne te zeze, i ka sherbyer dhe eshte shperblyer nga politika.
Kjo histori tre dite do te zgjase, aq sa duhet per kunderpeshe per historine Berisha-Chez.
Po ajo ska rendezi, pune $3-400 Milionshe eshte.
Mu me bo cudi ne fakt, se prisja qe Peza te kish goxha me shume, ashu kish thene Berisha apo jo?
Ti e paske rrogen e ulet. Me aq rroge pret te besh leke ne Amerike? Pastaj, e di ter peshku qe ty paret ti kane ngrene…
Ja ku doli qe fajin e ka Saliu, u vonu içik po u gjet me ne fund.
Per kohen po flisnim po ju nuk rrini dot pa i dhene Saliut ate qe eshte e Saliut. Po jepja te plote te pakten, fol dhe per Cez.
po pra ate po themi vetem ne kohen e Saliut behej korrupsion, tani me rilindjen nuk ben vaki, kot i bijen ne qaf Pezes.
Po c’tu desh more dushman? N.q.se kerkon qe te shuash zerat, me mire mos dil ne publik, leri robte te flasin si eksperte zifti nja 2 dite dhe mbaroi filmi. Edhe ankohet qe femijet mesuan per divorcin nga mediat, edhe del prape ne media te jape me shume informacion.
nuk eshte bushman por Karallo …i verber se sa trap eshte dhe pretendo qe te beje per vete publique me kapacitetin e tij intelektual.
Mos ja prekni Saliun Gencave mor amon se revoltohen keq
Bleta; " …Nje interviste e neveritshme, si dy vete qe bejne muhabet ne kafe. Une nuk e di si ka qene kryeredaktor ky qe kishte artikulimin zero, dhe logjiken akoma me pertoke! Po hajt se te qenit kryeredaktor eshte problemi i atij qe i ka dhene rroge aq te larte pikerisht ketij, po tani e paguajme ne qe te degjojme lloj lloj budalliqesh! E kushedi sa paguajme si ky!.."
Bleteza, mjerimin e medias dhe te gazetarve qe punojne aty, e dine te gjithe tashme. Shume syresh aty paguhen jo per te nxjerre te verteta e fakte, por per ti mbuluar ato, prandaj dhe paguhen aq shume. Por kjo gje nuk eshte vetem problem vetem ne Shqiperi por ne mbare boten. Edhe kendej, media eshte ne mjerim te plote. Sheh po te njejtat fytyra, po te njejtat budalliqe, nderkoh qe programet interesante, aktuale, jane te rralla.
lol, po ti je i vecante. Pastaj se ti i harxhon paret me kurvat nuk ta ka fajin Peza. Ai edhe plazhin ne Golem e bote, aty ku edhe minjte e mizat nuk shkojne mo se ndoten.
Gjithe dynjoja pagu 20-30 % me pastru paret, vetem gamoret e Peqinit dun mos t’ia lush shumen dhe mundsisht te fitojne edhe interes. Me bast qe ke sporteli i bankes i ka pyt : Kush do ma baguj benzinen qe erdha deri ketu ! Kush osht aty ke foto se nuk e njof ,majtas a djathtas ?
Majtas Balla. Djathtas palla.
Peza osht palla ? Tqt , ketyne shkerdhatave sikur iu shko gjithe ajo qe hajne ke koka. Shif sa e ka, sa i qen Terbaci.
Peza eshte ai djathtas me syze. Nuk e njoh dhe s’me takon mua t’ja bej llogarite financiare e familjare, por po i them palle vetem nga keto budallalleqet qe ben, edhe kritikon politiken per publicitetin qe i kane dhene jetes se tij edhe del ne media vete e llap.
Kol Palla eshte ai majtas pa syze… ne nje vend ku gelon prostitucioni me cmime kompetitive ai u kap me palle ne dore ne internet chat.
Nji ku po ia boj une llogarite financiare dhe familjare, dhe as une nuk e njof as per ftyre : Nuk ka njeri 1 million cash ne vendin e sorrave pa u pas mor me nai dallaver. PERIOD. One million fucking $$$. Edhe biznemen i bythes time te kesh qene, njonit ia ke ly rroten, ose ke bo i gjynof tjeter se drejt e drejt do i kishe ra ne sy Liges Skraparllinjve Imbecile dhe do t’kishte trokit ne dere Ilir Lubia per 70 % te fitimeve dhe " ku ishe, asgjikuni ".
the first 100 days of the the president…
Basha: Vij me lajme të mira nga SHBA, kam marrë garanci nga administrata Trump për qeverisjen e PD
Basha duhet te sjelli edhe Katnaret e Ohaios e Michiganit nese ka ndermend te kape ndonje vote. Shqiptaret nuk votojne Shqupin mo.
administrata Trump për qeverisjen e PD, Trump per qeverisjen e PD, qeverisjen e PD…PD …PD…PD…D…D…D…D
Votojne Shqiptare ne Shqiperi e jo katnar Amerike apo te deshtuar Amerike qe besojne se Trumpi do ju plotesoj deshirat e shtypura ne kohe. Shqiptari e kap jeten nga Bolet dhe e kontrollo vet fatin e vet…rrit canabis dhe e gje pjeshken tek blloku 100 here ma te mire se Melania.
A the trefish i Pezes o i rrjedhur?
Cdo fis e ka nje pis.
everisjen e PD… isjen e PD…sen e PD…PD…D…D…D
shif si thote, garanci thote, jo lloqe boshe e fotografi, por garanci.
A do jete Lulthimi krietar i Shqupit deri ne Qershor i her se qershori eshte shume larg
nuk i dihet, lufte e eger…
http://www.lapsi.al/lajme/2017/01/24/po-i-nxjerr-tahiri-dokumentat-që-nxjerin-bllof-veliajn#.WIe5UH1cDGg
Ju keni qënë i ftuar për të asistuar në ceremoninë e ndërrimit të stafetës, nga administrata Obama në atë të administratës së presidentit të ri amerikan Trump.
WTF? Me gjithe mend? Cfare asistence paska dhene Luli ne ceremoni? Ishte me ata te komunales qe vune tapetin te fusha?
Edhe si s’ju vjen turp qe i thone gjithe seriozitet keto karlliqe te tipit “u takova me filanin dhe mora garanci per kete e ate”. Ke marre nje mut. Erdhe bere selfie me gruan, u takove me zyrtare te nivelit te trete, bicim 'zv.drejtori per marredheniet me Ballkanin dhe Azine ne Departamentin e Shtetit", dhe ike.
Mire ne rregull…e keni te Morme…futjani gjumit deri ne qershor se ne korrik do u gdhini ne pushtet fale Trumpit.

Ne Amerike luftoni me mediat qe kane nje fare reputacioni, tip CNN dhe NYT, ne Shqiperi ju referoheni pacavureve si lapsi dhe exit, fanari ndricues i integritetit profesional gazetaresk ne Evrope e me gjere. Niceeee.
Mediat qe permende luftuan me Trump dhe u munden zoteri, ai i joti qe iku me helikopter luftojti me Fox Newsin. Prej Fox Newsit u mundem tha, disfate me te ardhe keq kur e shifshe…
…si tha 57 shtete tha…pu pu pu shko pyt edhe nji kalamo ne Rrushbull dhe e di sa shtete ka amerika.
ne shqiperi i referohemi facebukut te kryeministrit dhe facebukut te goces se Peleshit,
sepse kjo u mbyll pa sukses
E di, e ka thene Mark Tuein ate, po s’e degjoi as Obama as Hillari: “Mos u merr me budallenjte se te ulin ne nivelin e tyre dhe pastaj te mundin me eksperience”. S’e degjuan.
Edhe shqiptaret i bene cobenjte partizane kryeministra dhe anetare byroje, e i zhduken gjithe intelektualet e arsimuar jashte vendit dhe e pame se ku na nxorri ajo strategji. Do t’ja shohim hajrin dhe kesaj.
duhet te shofim me gezim kete lajm, shyqyr na doli nje shqiptar qe ka taku dy presidenta te amerikes ne te njejten kohe.
Luli keshtu, e? Jo vetem Luli, por te gjithe keta qe vijne ketej per te bere selfie ne emer te popullit dhe kthehen me valixhet plot me premtime, bejne nje vrime me uje. Jo vetem qe s’i llogarit askush, po s’kane piken e profesionalizmit. Me disa perjashtime, por me kokederra injorante se c’kam pare neper delegacionet shqiptare s’me kane zene syte. Vijne me mendjen per te bere shopping, jo per pune. Takojne rojen e portes se shtepise se bardhe dhe thone takova shefin e kabinetit dhe me dha fjalen qe “ne mos neser vitin tjeter do te te plotesohen te gjitha deshirat. 99% i ka vdek nona atij muhabeti.” Pastaj ua shesin shqiptareve sapunin per djathe.
do shkojme ne Evrope pa viza, e tha e boni.
ky thote qe eshte Saliu i zgjedhuri i Trump…por ka shume mundesi te kete ndonje keq-kalkulim sepse Luli eshte nje hap perpara.
http://www.gazetatema.net/web/2017/01/23/perse-berisha-ka-arsye-te-ndihet-mire-me-trump/
Boll nderrove 100 mendje si femrat se po te pergjigjesha per Koqe Barjabain. Sa ka si ai. Kur erdhi nje here Jari ne OKB solli edhe ca gjasme si gazetare te RTSH dhe sa zbriten nga avioni u zhduken. M’u desh te nderroja rezervimin e hotelit. Me vone morem vesh qe s’ishin gazetare, kishin paguar nga 10,000 dollare koka dhe kishin zene vendin e gazetareve.
Me vagabondi ka qene Fatos Nano, hands down.
Po mir, nji pytje kam, po tashi qi do ja japi amerikoni Lulit timonin, a do i foli Sala shoferit?
Mduket se Shkaba paska qen Peza dora vet 
saliu do iu duhet me patjeter sepse ka eksperience per te bere keto pritjet presidenciale ne Tirane
Kush ka me shum renci, presidenti apo Ançeloti?
Dmth Saliu president, Luli K/minister ket vit!
Amerika esh si shpirt do thosh Fiqo.
️
As me gruan jo, selfie me Mediun.
Studimi…
indeksi i besimit në qeverinë shqiptare ra nga 42 pikë në një shkallë prej 100 pikësh në vitin 2014 në 35 pikë në vitin 2017, duke regjistruar një nga rëniet më të mëdha të besimit në institucionet publike.
E vetmja gje qe fiksova nga interviste e ketij ishte suspance i trwgimit te historise se 97 dhe fakti qe vajza e tij e vogel mesonte ne nje shkolle private me mense dhe me numer te kufizuar nxenesish, cka duhet te kushtoje nje qerre, po keshtu i cojne femijet edhe mjaft politikane te tjere edhe krere, meqe permendi lulin, se ka fillu me qajt te varfrit hipokriti, ftoj gazetaret te investigojne, nese ka ngel ndonje i pavarur.
Amaa
Cfare thoshte Enveri e bente populli cfare thoshte populli e bente Enveri Pse duhet te kishte dikush byth qe ta vriste ?!*Ky ishte Dueti qe vazhdoi 50 vjet valle dyshe Te gjithe hyne ne valle me deshiren e vet. Kembet luanin simbas daulles ligj dhe rend!Tani valle dyshe nuk ka. Ka “rock n roll” dhe hashash , kembet luajne simpas qefit pa rregull dhe ligj ,te gjithe jane te gezuar dhe te gjithe ankohen paradoksi eshte se keta kane byth te vrasin veten dhe jo Parlamentin ! As me teper to vihet bomb ! Large qofte te ishin aq me byth ata qe thua ti Nuk do kishim ate Parlament se Nuk transformohet Parlamenti me bomb por duhet ca mend dhe ca njerez te mencur te pasur qe mendojne per vete dhe per popullin dmth te ardhmen !Ja psh cfare te ardhme pati familja e Zogut ?po e Saliut cte ardhme do kete ?! Po edhe si “Fame”, so Figure ?! Me duart e te tjereve nuk piqen geshtenjat e te thuash “si spati asnji byth to vinte bomben Parlamentit ose to vras Berishen ?” Ka dal ka dal do te duen edhe nja 200 vjet qe te sjellim ne terezi Parlamentin dhe ligjin
Eshte hedh fare e keqe nga nje dore e keqe dhe mendje molepsur e mykur nga deliri I madheshtise personalene karr…ierriste ne 1990 qe eshte ai lloj sistemi e programi ku te gjithe perfunduan ne grop ne 1997 dhe u desh bota te na nxirrte e habitshme eshte se aty askushi behet dikushi padrejtesisht dhe korruptivisht dhe p u lagur !
Ça u bo? Si po shkojne kontrollet?
Po investimet?
sipas afatit proceduria institucional shqiptar ku percaktohet qarte se cudia zgjat 3 dite, eshte e ndaluar te flasesh me jashte ketij afati.
Jo vetem ceshtja e afatit…, por besoj ndikon edhe shumellojshmeria e problematikave qe shyqyr nuk na lene te hubim ne monotoni !!!
berisha asht mjeshter. ja ka dal me e majt ne periferi te vemenjes aferen e cez-it. vjedhje e madhe aty. zgjohet nga gjumi dhe ferkon kyqet e dureve. s’ka faj,ka fillu me pa andrra me byzylyqe.
duke qene se kjo qe ke shkrujt ishte ne pergjigje te asaj qe kam shkrujt … beni naj gje edhe per berishen se late nam.
po pra,cudite treditshe po i mban te karikume berisha me hallakat vemenjen per ceshtjen ne fjale. po punojme edhe per shqtsimin tuej,zotri.
ke ceshtje kete te Pezes?
keto me ambasadore Lu mbajne era presion brenda koalicionit apo me gabon nuhatja?
ti spo nuhat dot ca po shkruj une,do nuhasesh presionin ndaj koalicionit. 
jo ndaj, por brenda koalicionit. ta mbani me shendet lsi-ne.
Nuk paraqitet, o pjeter. Ça t’i bejme, kshu funksionon drejtesia ne komune te parisit
Në prokurori është paraqitur më herët edhe dhe ishbashkëshortja e Alfred Pezës, Adelina Toli e cila ka pranuar që të bashkëpunojë me organin e akuzës për gjithçka di mbi pasirinë e deputetit.
Gruaja force e madhe! Me ne fund erdhi dita qe grate te marrin hak ne Shqiperi. Djema (TM Pjer), keni kujdes e trajtojini mire grate se nuk i dihet si vjet aritmetika me vone.
Si po shkojn llogarite e muajit, dheniet, marrjet ?