E keni parë Artan Lamen? Ka kohë që nuk flet dhe nuk del në Tv. Nuk e kam fjalën për dalje paradë ku shpërndahen çertifikata legalizimi për ata që kanë qenë më të mirët në zaptimin e trojeve apo më të aftë për të shkelur ligjin. Dhe që tani legalizohen me bujë dhe live në Tv. Jo, e di që shfaqje të tilla nuk mungojnë edhe pse e vë re që aty nuk ndihet edhe aq komod. Kur pyes a e keni parë apo dëgjuar Artan Lamen, kam parasysh të folurën e Lames për shumë probleme të trashëgimisë kulturore, për ato që ai s’i ka shmangur kurrë.
Ku kanë humbur Lamja me Shkrelin?
Po ne nje vend qe nuk te degjojne pse duhet te shkosh e te dukesh ?
Aty njerzit e mencur nuk mund te merren vesh vetem *Fejziu mjafton si kasete e prishur per 26 vjet qe kendon e reciton me shkop ne duar te njeten melodi qe tashme njerzit e dine qe ai eshte nje monster mediatik qe eshte aty vetem te infektoj mendjet e publikut me pallavra dhe thashe e theme !Pse patjeter duhet te jete aty Artan Lamce ? Fejziu eshte I semure psiqik
Nuk kane humb por nuk dalin se i rreh kryetari .
Janë ‘all set’ 
ndoshta ka ul koken e punon, nuk ka kohe te merret me llogje shqupi 
gjithe ilegalet i legalizoi perfshi dhe shqupin, vetem ne qe ishim legale gjithe kohes te ndershem s’fitum gjo.
Legalet e ndershem fitun gishtin e rivlersimit. I duhen pare atij kurves me qilar 2000 shishesh. As ne USA nuk taksohesh per shtepine e pare ku jeto nese diferenca midis cmimit te shitjes dhe te blerjes eshte nen $500,000.
Te dy, si Lamja edhe Shkreli jane duke kryer sherbimin ushtarak. E deri sa te mbaroje ushtarlleku nuk ju lejohet te flasin apo levizin pa urdher. Nderkohe, vendin e tyre ne diskursin publik, por kesaj radhe pro qeverise e ka zevendesuar bindshem Naimi ose sic i thone ndryshe Henri Cili. Lamja duhet te ndihet krenar qe e ka zevendesuar nje figure si Henri.
Une do ta rregulloja pakez shprehjen e Bradit, keshtu; Nuk dalin ne publik te flasin per trashegimine kulturore dhe per ate projektin ne fjale, se e dine qe Palloshi eshte pak inatçi, dhe si dihet pastaj 
Nga prandvera i aktivizon Lideri Suprem,