Kryemadhi në krye të LSI

31 postime 1963 shikime 6 korrik 2017 në 02:20 e paradites
STALKER

Suloja ketij deri dhe nusen ja dha nga Dibra.
Tëpke si Komandanti.

Pauvre nature humaine !

Albano-id

Lesh e lija shkon drejt shkrirjes sidiqofte, meglio cosi…

Alba2265

A nuk perben shkelje ligji per familjen e pare te jete e perfshire ne politike ?

korriku

biznes politike, skeme piramide, aksionet i zoteron 100% familja.
Njelloj si modeli PD me pronesi Berishajt

aleko

Kjo po qe do te jete opozita e vertete. Kulcedra Monike!

Kthupi

Absurditetet shqiptare s’kane te sosur. Edhe ne nje vend ku absurdi s’eshte me absurd dhe ku gjen sofizma si “cudia me e madhe 3 dite zgjat”, prape kjo s’ka bythe ku te rrije. Presidenti supozohet te jete mbi palet dhe garant i Kushtetutes, por gruaja eshte kryetare e njeres pale. Megjithate jam i sigurt qe te dy do jene profesioniste dhe nuk do diskutojne per politike ne krevat.

machitewa

E cka eshte nje cope divorc per partine? :slight_smile:

gjembi

Me siguri cifti tani do te deklaroje qe nuk ka konflikt sepse flene ne dhoma te ndryshme. Ose ndonje shpikje alla-Trump.

Pjer

Mendoj qe do ishte mire qe ne krye te LSI te zgjidhej ndonje figure tjeter, pasi keshtu Presidenti i ka hapur rrugen kritikave ndaj tij per kete çeshtje.

Kthupi

Presidentin ne fakt nuk do ta zere gjumi nga kritikat e popullit, do dobesohet akoma me shume dhe ka rrezik te vdese i ri nga stresi i kritikave.

Presidentit i eshte bere faqja sholle Pjer, kur s’u fut ne burg per floririn qe vodhi me gomar apo per videon ku doli me bllok ne dore, nuk I plas shume se flasin bota.

Alba2265

Dhe Kjo duket dikur eshte fresco nga gazetat e kolkozeve te kohes se stalinit .shoqe e mire bollshevike .

zeqir

Per pjeshka te jap te drejte, vete u kenaqa.

gjembi

Po gruaja u kenaq?

zeqir

U kenaq edhe ajo. pastaj ku e di ti qe kam grua!?:wink:

gjembi

Vete ke thene.

zeqir

Po po tani jam single.

TironciLebetit

Edhe une zeqo

gjembi

Dhe thoni pastaj qe peshku nuk ndihmon. Ja ku u be dhe platforme shkeserie! Te dy ju single… por ju lutem mbajini bisedat ne privat :wink:

TironciLebetit

po ste rrihet ty Gjembi pa u hudh si e trete …nuk ka gjo …the more the merrier

gjembi

Une nuk ju paragjykoj i lebetitur, nuk jam si korent a ndonje tjeter.

TironciLebetit

better for U…nje jete kemi…dhe per dy gisht Dafllak jetojme te gjithe

zeqir

Gjembo se s’te kam pyetur, po ti ke burre!?

zeqir

o i lebetit me ate cunin e sheqeres ma prish pak humorin, per te tjerat je njesh.:v:

Kthupi

Sikur lexova qe kishte mbajtur fjalime kjo shoqja Nexhmije ne George Mason University. Ishin mahnitur te gjithe, ata profesoret e shkencave politike dhe te ekonomise.

Pjer
espana

Partia ka ngele brenda per brenda krevatit. Kur flet pastaj per norma politike dhe korrupsion te ben te me vjelle.