Mirseerdhët tek tema e diskutimeve të lira për këtë muaj. Këtu mund të diskutoni pak a shumë çfarë të doni, sidoqoftë duke ndjekur udhëzimet e faqes.
Diskutim i lirë - tetor 2017
Miremengjes te gjithe peshqeve ne ket dite te bukur vjeshte
Ju ftoj te gjithve tek kjo teme ;
n’ca ore xha palla?
manjola, une e di qe ke qejf te kruhesh tek plaku, po noi mendim per investimet a ke.
Paskam marre titullin “Pervjetor”. Pres urime cdo dite te kesaj jave nga ora 18:00-21:30.
Faleminderit!
Shteti shqiptar eshte shtet hajdutesh.
Porosita nje bluze te AC Milan per nipin qe jeton ne Korce.
Bluza me posten kushtoi afersisht 180$.
Tani keta legenat ne Shqiperi I kerkojne gati 50 mije Lek te vjetra dogane per ta zhdoganuar!!!
Shtet hajdut!
ate çmim
e morra dhe une, si duket ishte dita sot qe Penari ishte ne pune ketu 
ACDC, ta kishe shkruar kete gje, ne kohen e PPSH apo PD, pra deri aty nga 1998, edhe besohej, por ne kohen e sotme tingellon si rrene. Ti kujton se te gjithe ketu jane fshatare dhe e hane kete qe thua.
Megjithse s’ke faj se ti nuk e di, se marrveshja MSA (takse zero per te gjitha produktet, perveç alkolit, cigareve dhe karburanteve) ka mbi 10 vjet qe ka hyre ne fuqi, qysh ne kohen e Buall Mavrise.
Ti harron edhe nje gje kryesore, se per mallrat qe kalojne nepermjet postes, pra mallrat individuale, familjare, nuk aplikohet takse doganore. Taksa doganore aplikohet per sasirat e medhaja.
Nuk aplikohet takse doganore per tekstilet.
Nese ndonje ne Shqiperi, i kerkon atij kushuririt tat te paguaje dogane per nje bluze, gje qe nuk ndodh sot ne bote, ai ka te drejte ta demaskoje ate abuzues, biles ta hedhi edhe ne gjyq.
Cfare flet o Pjer.
Vetem pakot qe kushtojne me pak se 22 euro kalojne pa dogane.
Une jam letren e doganes.
2700 lek per doganen.
1000 lek per agjensine doganore.
6 euro per mangazinen doganore.
Po deshe ta nis edhe ty.
Mos eshte noi tip tvsh/btv, se taksat doganore me marrveshjen MSA jane zero, veç ne qeveria shqiptare mashtron EU/BE dhe popullin e saj.
Vetem per noi prodhim te veçante importi, bujqesor apo ushqimor, qeveria mund ti veje nje tip takse tvsh-je pak te larte, qe te mbroje prodhimin vendas, dhe kete gje ne marrveshje me EU apo vendet perkatese nga ku hyn ai produkt.
Mesa kuptoj une, aty ka diçka qe nuk shkon.
Shprese per peshe ngritjen tone .
Bordi Ekzekutiv i Federatës Ndërkombëtare të Peshëngritjes (IWF) ka mbështetur vendimin për pezullimin e 9 shteteve nga aktivitetet ndërkombëtare, tha të shtunën shërbimi për shtyp i IWF.
Përveç Rusisë, IWF pezulloi Armeninë, Azerbajxhanin, Bjellorusinë, Kinën, Moldavinë, Kazakistanin, Turqinë dhe Ukrainën, ndërsa Shqipëria nuk bën pjesë në këtë pezullim të Ferderatës Ndërkombëtare të Peshëngritjes.
Këto shtete janë ndaluar të marrin pjesë në aktivitet ndërkombëtare për 12 muaj.
Kjo qe te shkruajta eshte email nga dogana.
Po ku di gje un me nese te eshte tvsh apo tvlesh,rendesi eshte qe do te nxjerre vellai 50 mije lek te vjetra qe ta marre bluzen.
Cfare po na ben lojra fjalesh tani ?
Cfare nuk shkon?
Emailin e kam nga UPS dhe dogana qe thote tekstualisht qe sipas ligjit, pakot postare me vlere mbi 22 euro paguan dogane.
Kur udhetoi nje e aferme e imja me ca gure swarovski ne cante para ca kohesh, ne kufirin shqiptar i bene gati hetuesi per to, a thua se jane kushedi te shtrenjte. I duhej t’iu shpjegonte qe ishin gure ekstra per fustanin e nuses qe kishte me vete.

Sot nderroi jete Robert Elsi, i mirenjohur ne studimet albanologjike.
http://www.albanianlanguage.net
Ne kete faqe eshte dhe nje nder projektet e tij, dialektet e shqipes.
Nese dikush eshte kurioz te dije si fliste shqip Fan Noli apo Konica ose personazhe te tjere historike per Shqiperine, e gjen te ky projekti. Interesant (per mua te pakten). Zerin e Skenderbeut si nuk e regjistroi njeri.
A post was split to a new topic: 50 te vrare e 200 e kusur te plagosur ne Las Vegas
6 posts were merged into an existing topic: 50 te vrare e 200 e kusur te plagosur ne Las Vegas
Po mire mor zoteri nje shteti te tille zuzar duhet ti sillesh siç e meriton. Nuk mund ta nisje bluzen thjesht pa etika e xhingla mingla dhe te deklaroje zero vlere monetare ( bluze e perdorme ose 10$ vlere)? Bile te ai rreshti ku duhej te shkruaje vleren te kishe vizatuar gishtin e mesit
?
Pjero ACDC nuk e ka gabim, ajo marreveshja qe thua ti hera e pare qe e degjoj nga ti.
Paguhet dogana e taksa per te gjitha produktet , vetem ata qe sjellin lende te pare per fasonerite copa e lecka i paguajne por jo me produkt individual por me kg,njesoj funksionon dhe per ata qe sjellin pjese kompjuterike bejne manovrime sikur i sjellin per riciklim paguajne dogane thuajse inegzistente e i rimberthejne pjeset e i shesin ne treg perseri duke paguar vetem tvsh e shitjes.
Prandaj une s’dergoj gjera me poste ne Shqiperi se ta masin koken me spango. Po te jene shume gjera eshte pak veshtire, por per nje bluze apo nje kuti me ilace, gjej ndonjerin qe shkon ne Shqiperi dhe i ve palet ne kontakt qe te bejne shkembimin. Te gjithe qe njoh une te njejtin stil ndjekin.
Keshtu ka qene gjithmone…te pakten prej 10 vjetesh…kur i coje plakes teme Nescaffe Folgers se kshu e donte Sanija ja nxine kaq shume jeten sa Plaka tha mos sill mo se na nxine jeten. E la Folgers Plaka e gjeti karar me kafen atje. Shyqyr qe kemi vizitore vazhdimisht e na mbarojne pune thuaj…
Te shtunen mora nje leter 4 faqeshe nga kompania e sigurimit shendetesor qe me njoftonte se po me kthente pas nje pjese te premios qe kisha paguar gjate vitit 2016, duke qene se raporti premio/shpenzime ishte pak me i mire se parashikimi. Gjithe vitin kisha paguar afro 7,000 USD per 2 veta. Shuma qe me ktheu kompania: 9 cent.
@Kthupi Po hajdeni e mbushini mendjen Pjerit …
Me fantazite e tij Europiane, e vizioneve te qarta mire do ishte po bota funksionon ndryshe,shume ndryshe. 
Plaku im zakonisht merr rrugen 4-5 ore e shkon ne Rinas qe te mos e kene bezdi robte e huaj ku e si e qysh te lidhen. Po jane reciproke keto gjera, sic dergoj, edhe marr te te tjereve kur vete une. Keto ka kurbeti 
@Pjer, shiko cfare katastrofe po ben miushi, shoku i @Vlonjat dhe @Br3dharaku! Ky eshte ai projekti qe dhe keta te dy jane te perfshire? Turp!
Turp te te vije ty qe si administratore ne vend qe te ruash gjuhen,paqen ne peshk, nxit konflikte 
Nuk e di ku e shikon nxitjen ti dhe gjuhen e papershtatshme ti. Sjellja e lajmit nuk eshte krim ore zoteri. Turpin ta marrin ata qe ndertojne pallate.
Turp te te vije ty qe je kaq Naiv sa pret Standarde e Parime prej Gjembit.
Gjembi di vetem te ferkohet kruhet e te cpoj…
Nese ke argumenta kunder ndertimit apo shkaterrimit te habitatit te pelikanit kacurrel mund ta kishe sjelle lajmin e te kishe shkruar pa e permendur Pjerin e shkrete,po doemos do fusesh xixat midis tyre se ke frike nga perballja direkte me vlonjatin e bredharakun 
Une s’thashe qe komenti yt permbante gjuhe te papershtatshme por misioni,detyra jote ne peshk eshte e atille , mendohet te jesh siper peshkut mesatar dhe jo te nxisesh debate te paqena,kuptoje mire mos u hidh menjehere ne sulm se del bllof !
Turp te te vije edhe ty o Tironc qe paska qene dita e Hashures e s’na the 
Lidhja e forte qe ka tek une Hashurja me Synetllekun nuk me lejon tju viktimizoje me te tilla pamje gjymtuese…
mos perhap thashetheme! Projekti vetem zhvillim ka per t’i dhene zones. Mos valle Pjeri eshte kunder zhvillimit?
Nuk e di i nderuar, di qe shpendet po vuajne!
Une se kam problem , po jane ca i ngel hashurja ne fyt , se gelltisin dot ate kokrren e … grurit 
duhet te ish hap nje teme me vete per te
Ketu po vuan robi i gjalle e i vdekur ti qan hallin e shpendeve 
Bejne sikur se kaperdijne por e rrotllojne perpara e prandaj …squhet …ose tentohet te harrohet.
Lere fare hashuren se jam shume i indinjuar , se Gjembi shqetesohet me shume per fatin e shpendeve se te bashkekombasve te saj, ndoshta lidhet me faktin qe ata shpende jane shtegtues , i personifikon me veten emigrante ndoshta 
Ngelet duke u ankuar mor burre. Rritja e ekonomise 4% ne tremujor, me larte se SHBA, nivelet e krimit me te uleta se ne Cikago e prape ankoheni. Ju kishte bere pershtypje dhe turisteve polake, i kishin derguar leter Blendi Klosit. Jemi kenaqur me te gjitha i thane, me infrastrukture, me ushqime, vetem kamarieret nuk buzeqeshnin shume. Vitin tjeter kur te vijme prape ju thuaj te qeshin cik.
Ku e pe ti qe po ankohem une ? 
Une shqetesohem pse ankohet gjembi , merr dhe pjerin ne qafe.
Kur thua “ketu” e ke fjalen ne Shqiperi apo ne bote?
Te faktosh faktet nuk quhet ankese o Kthupo , quhet ligjerate e drejte
po ti lexoji nga fillimi komentet pse kapesh te nje koment i vetem, thua se po qaj une per hallet e Shqiperise e te dynjase 
ç’a je tu fol Urbano, po ku ishe ti kur Buall Mavria nenshkroi marrveshjen e famshme MSA me EU.
Nese eshte keshtu si thua ti, pra qe Shqiperia i shkel me te dyja komet pikat e marveshjes, athere i bie qe ajo te penalizohet.
Po hajde o Pjer penalizoje ca te them une a ke takat ?!
S’po them une nga mendja ime , keshtu jane e keshtu funskionon si sheh komentet e te tjereve ketu qe jetojne jashte. Po ti se ke provuar vete mesa duket , flet me aforizma politikash e marreveshjesh
Po e bleva tek dyqani I AC Milan.
Nuk mund te malipuloja faturen.
Do kete qene me Interin doganieri 
Ka mundesi 

Urbanoooo, a e ke lexuar tregimin tim kur flas per hulumtimin/investigimin tim tek dogana. Lexoje, se qenke jo vetem i ri, por buzequmeshtor ![]()
ç’ne moj, sot eksperimentova tek vera e bardhe, vetem nje karafil, doja thjesht te shihja sa hidhtesi
athtesi me sakte, i jepte karafili veres, dhe po pij goten e dyte me kenaqesi, gati po mbaron shishja 
i nderuar, mbase gaboj po eskperimenti me karafilin sikur eshte permendur dhe me pare nga ju. I sigurt qe sot e kishit per here te pare?
Ke te drejte i dashur, por ka qene eksperiment me veren e kuqe, nderkoh qe sot u eksperimentua me veren e bardhe.
Me duket se ate eksperimentin me pare e kishte me vere te kuqe, ndesa ketu e ka me veren e bardhe.
Ua Pjer, ne nje kohe, ne nje mendje!?
ti zeqo ja perpin fjalet Pjerit. Nuk do habitesha po te me thoshe se ja konspekton cdo mbremje me/pa familjen
Br3edho, jemi te vjeter ne ketu e i kemi lexuar rrefimet e Pjerit, jo si UT qe eshte i ri e buzequmeshtor.
po UT merret me gossip, o zeqo. Debaton edhe per cdo femer qe tregon vithet te gazetat shqiptare. Une habitem si i kane shpetuar lajmet per princin William e princeshen Kate.
Une e ti merremi maksimumi me theniet e Pjerit.
RIP TOM PETTY
E ke fjalen per ato karafilat qe mbanin njerezit neper dhembe ne vend te camcakezit?
jes , ja, po, si, ui 
Ku me ke pare ti mua te merrem me vithe gazetash shqiptare ? Mos i hy ne hak te Mothit se ai merret me felat e dynjase para e mbrapa 
Pirdh pirdh e Pjer se me tregime ecen bota
Mund ta besh me prove , me sill nje tv 4k nga Belgjika me fature , e ta shohim paguhet a jo dogane , leri dokrrat !
Rri mer Cun shiko punt e tua…Pjerini tu pierdh osht …ne gjume mbasi ka mbyllur kompjuterin…e duke pa ondrra opozitari se si i pirdhte Merhumit e sdonte me ja dit hic per Kamunizmen
Ka pjerdh me kohe , e ke te VQ 

sa kohe shkaku per ndarje (jo vec e Katallaneve, po me gjère ne Europe) jane vetem ekonomike, kerkesa si keto per referendum ne spanje vijne ere te qelbur.
(Katallanet ne letersine folklorike tonen kane pas karakterizuar pushtuesin deri ne shkalle monstre)
Mes gjithe ketyre lajmeve te keqia, ja nje lajm i mire: Tom Petty nuk ka vdekur…akoma.

e di , e di nga eshte origjina se mbaj mend ate esene tende : ‘‘lind andej nga lind, e perendon nga perendon’’.
titull i bukur, megjithse une mund ta titulloja edhe keshtu : '‘perendimi i lindjes, eshte lindja e perendimit’.
he bravo Belul per aplikimin e Teorise Dyfelore!
Ky eshte shembull i shkelqyer se si farfurijne magjishem me infinit sfumatura dhe me pafund kuptime, dy fele te thjeshta jing dhe jang.
Dhe jo vetem, por World’s Best!
http://www.albanesesroadhouse.com/
http://nymag.com/listings/restaurant/albanese-pizza/menus/main.html
Rrofsh gjembo qe na e solle.
Ik o Lu kinezi, u bere me keq se Saliu qe po na permend bandat!?
Pershendetje,
doja te dija nese mendoni se ka ndonje shans per nje shqiptare mesatare si puna ime te siguroje ndonje bilete per ndeshjen Shqiperi - Itali, e cila luhet me 9 tetor. Provova te blija online por e disponueshme eshte vetem tribuna VIP ( jo, rrofsh!). Thuhet se me vone do te filloje shitja ne terren. Ku shiten zakonisht?
Faleminderit nese pergjigjesh! 
Kot harxhon leket.
Italija ekip medioker
Sa eshte merzitur CNN nga pritja entuziaste qe ju be presidentit Trump në Puerto Rico.
Kane 10 dite qe hedhin balte dhe tani po rrine si legena.
Akoma me polls ti?
Polls vdiqen ne 9 Nentor 2016.
Thjesht shiko videot ne YouTube e atyre qe predikonin fitore me landslide te Hillarit…
Te pershendes me kete video,qe kane bere edhe ate poll qe po na servir ti.
Kansas,Kansas!!!
Hahahahaha!
Cfare idiotesh ka ne MSM.
Me qe ta fjala lexoje pak artikullin:
% e atyre qe kane "great deal OR SOME CONFIDENCE " 45%…
Kaq mjafton per te konluduar qe artikulli eshte fake news.
Si mund te futen ne nje kategori keto dy shtresa?
Ha, me Geraldo mashtruesin merresh ti? E hoqi nje here Fox se e kapen shikuesit duke genjyer haptazi, po e sollen prape. Geraldo eshte ai i famshmi qe raportonte sikur ishte ne vendin ku behej lufta vetem kur e kapen qe ishte nja 300 milje larg. Ushtria e nxorri me shkelma nga Afganistani se dekonspironte aksionet nga zelli i madh per te raportuar, vizatonte harta ne rere dhe ja tregonte gjithe publikut ku ishin forcat amerikane.
Nuk po merresh vesh,njehere thua ishte larg nga fronti,heren tjeter po vizantonte harta.
E verteta eshte se largimi nga Afganistani i erdhi se vizatoi nje harte në rere dhe jo se po genjente por po thoshte me shume te verteta se cduhej.
Sa per genjeshtra kemi CNN qe po cmendet ta paraqese PR si Katrina në Luiziana.
Ju ngeci sharra ne gozhde,qe nga guvernatori i PR qe gjithmone ka pergezuar punen e FEMA…
Pastaj nxorren lajmin e genjeshtert qe ka rene kolera ne PR…
Pastaj nuk po dinin si ta paraqesnin pritjen e ngrohte qe ju be presidentit Trump në PR dhe po merreshin me lojra fjalesh.
Nga Afganistani e largoi ushtria ne 2003, nga puna e largoi Foxi yt I dashur perkohesisht ne 2001. 2 incidente komplet te ndryshme. Lexo hap ndonje liber a ndonje faqe informative se te ben mire, ngele me Fox e Mero Baze.
Ky eshte si puna jote AC/DC, donte Bill Klintonin po brenda nates nderroi gune dhe u be republikan e iku ne Afganistan, madje u betua qe po t’i binte ne dore Bin Ladeni do t’ja kepuste koken, ta sillte me vete dhe do ta derdhte ne bronz. Mban mend kur do votoje per Klintonin po nderrove pune dhe votove per Trampin se te leverdiste me mire dhe tani je bere me katolik se papa. Hiqe hunden nga bytha e Trampit derman se plak eshte, ben dhe ndonje zarar.
Ashtu thua ti por korenti e sheh CNN me shume se te gjithe ne. Nuk e ke vene re sa here e thote se cfare ka pare ne CNN? Apo thua qe armiku duhet mbajtur nen vezhgim te vazhdueshem?
Me Meron jeni juve se ate keni zedhenesin e shtypit te nenes Parti.
Nese nuk te pelqen Xheraldo Rivera,degjo cfare thote guvernatori i PR.
Sado qe PR e goditen dy uragane te ketegorise 5,nje njeri me mend ne koke e shikon qe qeveria federale, po ben ceshte e mundur te stabilizohet situata dhe nuk mund ti faturohet Trump-it shkaterrimin i rrjetit elektrik ne PR sic po ben CNN dhe halet e Hollivudit.
Jo e nderuar nga mediat e majta shikoj vetem BBC.
Budallalleqet e CNN I shikoj nga videot qe vene njerezit ne YouTube
Une nuk degjoj lajme as nga njeri as nga tjetri. Lexoj aty ku mendoj une se ka objektivitet, krijoj mendimin tim dhe aq. Dhe kur flas jap mendimin tim, nuk sjell lajme nga Fox ketu. Geraldo eshte loqe, attention whore qe arrin deri sa shtyu nje nga keta te ndihmes se shpejte gjate uraganit Katrina, i cili po ndihmonte nje ulok me karroce. Geraldo e shtyu qe ta kapte ai karrocen dhe doli ne foto sikur po ndihmonte hallexhinjte. Ja me ke merresh ti dhe i quan gazetaret me te mire ne bote.
Epo dakort po genjen edhe guvernatori i PR…
Yes !!! …and it counts ! ( TM Marv Albert )

[quote=“Vlonjat, post:109, topic:3403”]
Ne fshatrat e Librazhdit dhe Pogradecit ( sikurse tani dhe ne rrethinat e Tiranes) gëlon nje aktivitet rekrutues ne emer te fese por duke perdorur gjithmone si parabol fondacione bamiresie dhe shteti shqiptar as nuk ekziston fare si entitet per keto rryma ideologjike.
Tani, ne parim nuk besoj se dikush me dy pare mend eshte kunder fondacioneve dhe veprave te tyre te bamiresise. Llogjika do te kerkonte qe per njerzit ne nevoje ( shtresa me e manipulueshme dhe e pambrojtur) duhet te ishte shteti ne rradhe dhe rresht te pare per ti ndihmuar. Por e verteta eshte shume e hidhur. Shteti jo vetem qe nuk e rruan fare por edhe mbyll syte me vetedije para ketyre aktiviteteve teper te rrezikshme. E them me vetedije pasi barren per t’iu gjendur ketyre njerzve ne nevoje ua ka lene disa entiteteve qe nuk u dihet as misioni, as burimi i fondeve , as biografia e antareve asgje.
[/quote
Sa mire me vjen qe Vlonjati, pas disa vitesh po vjen tek mendimi im (mund ta lexoje VQ) per familjet ne nevoje, dhe per drejtimin e gabuar qe mund te marrin ata po te mos iu ndihet dora e ngrohte e shtetit. Me vjen mire vertet, por ai nuk ka si ta kuptoje.
Edhe Kone Miushi, si pjese e shtetit, mund te bente me shume ne kete drejtim, por ka mundesi te jete i zene me biznese private apo personale.
Shiko shoku PtH se po hapesh shume b… aq me teper duke e ditur qe je i demaskuar ketu si nje mashtrues ordiner. Keto qe kam shkruar ketu i kam mesuar ne universitet dhe lexuar ndermjet shume autoreve, njeri qe me vjen ne mendje tani ka qene prof. Kanan Tafili, njeri me reputacion dhe pune akademike disa dekada. Por ti si qyp qe je mendon se bota rrotullohet rreth ty, magazines dhe sh. J. Bregut.
Ky shtet Eldorado, eshte i zene me punet e tij private, çdo pushte-tar eshte i zene me punet e tij personale.
me azhono pak me ca ke diskutu me Bradin per ceshtjen e Llazit se jam komplet ne erresire dhe nuk di ca t’u them atyre miqve te interesuar
Jam hapur vertet Vlonjato, sidomos kendej nga para, me jane fryre shume ato te shkretat 
O Bredho eshte ankuar nje emigrant nga gjermania ( e ka shtepine prane kompleksit) se ka shume zhurme dhe se ndertesa do ti zeje pamjen e lagunes. Aq donin ata lladrot ne IKNMT dhe pezulluan perkohesisht punimet. Tani qe do ta bejme kjo as qe behet fjale por per respekt te ligjit do presim afatin e caktuar per ankimim dhe pastaj …rruspa
.
Vlonjato, kur do mbaroje se ndertuari kompleksi dhe kur do hapet per turistet, qe te shkoj e te te bej pak xhiro, kuptohet nese çmimet jane te arsyeshme.
Nje sqarim , punimet nuk jane pezulluar perkohesisht POR PERGJITHMONE , te fala Llazit 
Hiqe celularin nga xhepi i perparme i pantallonave.
Pastaj ti kot mburresh, vete ke thene qe plakut s’i punon me.
Mire Brado se shoqeria nuk prishet per gjera qe ikin e vijne. Ne ta kemi be oferten per ate shtepine jo sikur po e blejme ne Divjake por ne Meissen. Por ti me duket e refuzon nga inati
. Edhe ne do te nxjerrim nje ligj per shpronesim per nevoja te komunitetit dhe ja kur ta demshperblejme me vleren e kenetes:joy:

qe dhe Miku yt Shkaba me nje op ed 
Op ed, not open.
flmds per korigjimin.iphone I ploteson nganjehere avtomatikisht.
Keni 2 dite po na cani skapamenton me imamin trendy e s’po flet njeri per ndeshjen me Spanjen sot ne darke. Gjysma e Kombetares jane te demtuar ose me karton, por ky nuk eshte justifikim. Duam fitore! 
Mos te ishin te demtuar me siguri do te fitonin me Spanjen 
Rixhaja jone per spanjen eshte :vini doren ne zemer e mos na Beni shume gola 
Angli Slloveni:
Nga merzia:
Mund te jem gabim, por me duket se eshte @gjergji i peshkut.
Kemi shtet or tie…
Po Roni yne, qe dikur ishte komentator i rregullt i Peshkut, a eshte zgjedhur zevendes-minister.
Se Sorosi zoterie…
Po mir po sna tha WHY 
dhe kete e thote dikush qe eshte edhe republikan edhe president i komisionit te senatit per punt e jatshme
Coco jumbo ne Shqiperi
To whom it may concern
http://ultimateclassicrock.com/scorpions-2018-tour-canceled/
Koloneli duhet te shkruaje librin e 30-te per kete teme.
Ku eshte art-isti viking me prejardhje prej shume brezash ne Suedi qe eshte kundra emigranteve?
Edhe nje beteje tjeter e fituar nga nacionalistet kunder sorrosisteve në SHBA.
Ja keshtu luftohet Sorrosi.
Bojokt NFL dhe e kuptojne mire sinjalin ata se ju preket kuleta “luftetareve “ te leshit.
God bless President Trump!
Nga Erjon Braçe
Mengjesi bucet nga dy budallenj politike!
I pari,
thote se do bej lufte, do sfidoje maxhorancen me pyetje cdo te merkure e prej kesaj, “nuk ka kompromis me Qeverine”!
I marre komplet!
Kjo nuk eshte lufte, kjo eshte detyra e tij,
sanksionuar ne rregullore qemoti.
Madje,
jo vetem per te po per cdo deputet te Kuvendit.
Leri “lojat luftash”, bej detyren Kid!
I dyti,
vijon te behet “i madh” duke u fryre si gjithollog.
Ai di qe Tatimin mbi Vleren e Shtuar (TVSH) e paguan tregtari, i vogel, i mesem apo i madh dhe, vijon te thurre “mendim politik” mbi padijen e tij te thelle.
O politikan,
TVSH nuk e paguan tregtari, por konsumatori,
populli domethene, sa here qe ble mallra e sherbime,
madje edhe kur nuk e ka te shenuar ne kupon-sic eshte rasti i ketyre bizneseve te vogla.
Tregtari ne kete rast eshte thjesht agjenti fiskal i qeverise, tamam per te derdhur ne buxhet ate qe qytetari paguan si TVSH per cdo blerje te tij.
Ka nga keta tregtare qe nuk e derdhin ne buxhet ate qe i marrin qytetarit;
Ka nga keta tregtare qe duan te fshehin qe jane rritur e nuk pranojne fature malli me TVSH;
Ka nga tregtaret e medhenj qe ju pelqen biznesi me keta “te vegjlit” dhe bejne fatura nen vleren reale te tyre duke fshehur keshtu TVSH-ne reale;
Ka nga keta tregtaret e medhenj qe kane krijuar vete “te vegjlit” dhe mbyllin brenda “shtepise se tyre” fshehjen e TVSH-se reale qe duhet te paguajne.
Te gjithe keta vjedhin;
Popullin qe paguan TVSH per buxhetin e shtetit,
Buxhetin e shtetit qe duhet te arketoje ate qe populli paguan per te.
Kaq e thjeshte eshte;
Shume hajdute bashke pavaresisht nese shiten per “te vegjel’ apo “te medhenj”.
Patjeter qe politikanet budallenj jane mes tyre, paguahen prej tyre-vecanerisht nga te medhenjte e shumte prej politikes.
Pertej tyre, per shkak se po flasin dhe te tjere;
ka te vegjel reale te cilet duhen mbrojtur ende.
Jane ata qe bejne fare pak xhiro dhe nuk jane as zejtare e as berbere,
thuajse kane xhiron e ambulanteve por shesin ne kuvli mes lagjeve-vertiten deri ne 1 milion leke xhiro ne vit.
Keta shihni!
O Pjeter. lere Kilin se e di vete.
shok i mire. c’a t’i baj? po ti pse e prune?!

shtomill shtouj, shtoji edhe benxine:

Plasi në Hollimut.
Kurvaret dhe baxhellat po i nxjerrin te palarat njeri-tjetrit.
Korriku, eshte vertet e Erion Braçes ky artikulli, se ketu thuhen disa te verteta. Nuk e dija qe ishte kaq i zgjuar. A ke noi link te kesaj.
Plasi ne FIFA
Nga c’kam kuptuar, ky opinion i Arian Galdinit eshte si pergjigje e vizites se fundit te Erdoganit ne Serbi ku Presidenti Turk u respektua dhe duke ju kenduar Osmon Aga.
Policia qe duam, ja mbathin me vrap te ruajn koken.
http://www.m.lapsi.al/lajme/2017/10/11/shp-rthen-lufta-mes-bandave-tmerr-n-lushnje
Kokat ngrenshin me njeri-tjetrin o zeqo. Vec mos kapte ndonje plumb qorr ndonjerin - jo policet se ata paskan ikur te paret.
Luanet nje vdekje kane
Plumbin e marrin ne balle
Ne fakt po ta mendosh s’ka perendi qe te shpeton po te kan vene per te te hequr qafe, edhe polici do ruaj koken e vet se ka familje per te ushqyer.
Po plas dhe ne shtepine e bardhe
@TironciLebetit dhe @Vlonjat, cfare po thonit per disidentet? Ja disidentet e vertete:
Eh kush rri dhe e duron Z. Trump edhe nje kater vjeçar tjeter thuaj!
Mbase vuan nga irritable male syndrome: ekuivalentja e premenstrual syndrome.
Ueeee ishin nxeh keq sot te ai vendi i burrave.
-Me shau rende! Tha nje pinok te dera
-Po ça te tha? E pyeten ca cuna dhe goca me mikrofona ne duar dhe fara ne goje.
-Me tha qe e “dhjeve” !
-Ua ua ua - u cuditen farengrenesit.
-Si ka mundesi? Pyeten veten te shokuar dhe telespektatoret nga ekrani.
Ja dhe nje lajm tjeter i rendesishem, po pa saktesuar te cili restorant do mbahet mbledhja!
A thua ka influencuar @vlonjat me lidhjet e tij te biznesit? Cuditem pse nuk po mblidhen ne Divjake.
Virtually unprecedented o @zeqo
Gjembo nuk mund te behet ne Divjake se eshte gje pa interes. Pastaj e di ti qe kur shkojne keta si qiveri diku pe mbledhje dhe zbritje as nuk e fusin doren ne xhep per te paguar? Apo se po hane dy qofte dhe nje birre per dy persona dhe hajt mo po mbyllim syte. Jo moj shoqe, ne jemi per te marr leke jo te japim! Te lutna shume.
Shiko si ben sikur s’ke dhene leke qe te marresh leje. Ti dreken, sipas teje, ja dhe atyre qe na i nxorre ne fotografi. Po te dhimbset dora per te tjeret te qeverise? A je patriot a s’je? Pse s’e ndihmon pak shtetin shqiptar, t’ja heqesh nje dreke nga buxheti taksapaguesve.
Shiko nashti se po i ngaterron punet!
- ate darken me foto nuk e pagova une dhe nuk ka rendesi kush.
- ne jemi patriote se mendojme gjithe diten dhe naten vetem per shqiperine. Bile dhe kur fleme kthehemi me fytyre nga lindja…andej nga eshte atdheu ine.
- qiveritaret tane duhet mos te hane shume, perkundrazi te jetojne vetem me kafe filtri dhe ne pune te shkojne me biçiklete kurse ne darke te lexojne … flete per flete.
I get the two-wheels, but I don’t see a seat. Ishallah ka qellu tubi i shales i pa ndryshkur.
Kjo ishte ajo qe e kishte lene dashnori para ca kohesh?
Nuk e njoh, por e hasa ne net e me beri pershtypje qe nje femer mendon keshtu per gjinin e vet.
Sepse është një privat, pa tagër qeveritar, që takon kryetarë komisionesh ndërshtetërorë, për të biseduar rreth … ?

?? …
ky popull ka koncept total te gabuar ne te llogjikuar dhe qasje te saj ,
ja nje koment qe me erdh…``te faleminderit shume, mos u lodhe !
p.s.
tash une jam ne orar pune ,kam dal me punu . A me punu a jo , a mu lodhe a jo , sa eshte shume e lodhne , sa eshte pak me u lodhe ,sa duhet me punu per mos me u lodhe shume . A mbet puna pa u kry nese jam lodhe me heret ? A jam tuj punu konform normativit pune/ lodhje ?
thjeshte hesapi , gjithe ma thone kete fraze ,e sa here ma thone ,une jam tuj e paramendu ,a jam e programuar mire ,apo jo …?
Konform standardit tjeter, qe jam mesuar vetem te degjoj frazen … vazhdim te mire … kjo e para shume me hamendeson se mos , mos po shfrytezohem ne humbje te energjise ktu ,bre ?

Din Hyka? @#$/
ngambrapa si gjithmone osht tiku @#$/:

Perfect! Nuk na mjaftonte nje me fotografi dhe skica qe flasin per 1000 fjale, tani kemi dy. Sa zili do na kene bota.

Din Hyka, t’hogsha zemren!
(Manjola shtoujeshtomill)

Ne gjykate sot. Ne njeren nga ceshtjet qe po gjykoheshin perpara se te vinte radha ime, dikush po akuzohej se kishte hyre per te vjedhur ne nje shtepi.
I akuzuari: - Nga e di ai qe isha une? Une kisha vene maske.
Heeeere’s your sign.

Ky paska qene semure prej 16 vjetesh! Ndaj dhe kur nxori videon asokohe, dicka me thosh se e kishte si pune terapie…
Po behet nami me ngacmimet seksuale dhe perdhunimet ne Hollivud dhe juve akoma nuk keni hapur nje teme.
Se gjoja e mbani veten edhe si pro feministe…
Ai idhulli yt i kap gocat nga pussy, ti s’ke goje te flasesh per kete teme. Edhe ndonje cudi e madhe nuk eshte se ajo bote e tille eshte, po ti s’ke hallin e diskutimit te ngacmimit seksual apo perdhunimit si krime te denueshme, e ke hallin qe keto behen ne Hollivud te Meka e liberaleve dhe po plas te vjellesh nje cike vrer ndaj tyre.
Temen hape vete apo i ke te thara duart? Vill sa te duash.
Kush te ka ndaluar ty te hapesh teme? Apo si maskilist qe je pret te gjitha gati nga grate?
Cuditem qe s’e ka thene ende qe HW ka bere fundraiser per Hillary qe, me logjiken e korenteve, do te thote qe automatikisht dhe H ka ngacmuar femrat seksualisht.
per korentin (blu, do te shtonte Tori)
Njerzit s’kane buke te hajne ne Shqiperi, ndersa juve ju rreh tek seksi.
pse Pjer, njerzit ikin nga Shqiperia edhe per shkak urie seksuale, ikin qe te pallojne rehat se Shqiperia nuk eshte vend i zhvilluar seksualisht si psh Franca ku ka shku zhardina.
shtoujeshtomill kape ket ne lidhje me muhabetin qe kishim bashke:

Nuk e ka hallin te seksi ai Pjer, e ka te perdhunimet qe bejne liberalet. Aq mbush, s’ke c’i ben. Nuk t’i jep Perendia te gjitha.
Pastaj ti c’ke? Shoqeria shqiptare po kalon ne fazen e nje revolucioni seksual, call center me femra jane krijuar, dyqane me lodra jane hapur, 8 marsi pa strippers sikur s’ka me kuptim, edhe ndonje film porno me shqiptare do behet po qe se nuk eshte bere akoma. Ne cdo 10 tituj lajmesh qe shikon neper faqe shqiptare, 8 jane me karakter seksual, kush nxorri shalet, kush gjoksin, kush ja hipi kujt. Edhe ky eshte tregues i progresit, qe eshte ajo c’ka ke dashur ti per Shqiperine dhe shqiptaret e tu te shkrete qe nga koha kur ishe disident ne diktature deri tani qe jeton ne Belgjike dhe te thua qe komunistet s’ishin shume te keqinj.
Une nuk jam admin I grupit qe te hap teme.
Teme hapin te gjithe. Pjeri e pjetri psh mos jane admine qe kane hapur tema? Shtyp “Teme e Re” dhe shkruaj.
Nuk ka pike rendesie se per ke ka bere ai fundraiser.
Në fund te fundit ai qe merr paret nuk eshte ne dhome qe te verifikoje cka bere HW.
Por thjesht meqe mediat ketej po bucasin,thashe se ju si feministe qe jeni do ta kishit hapur kete teme,ku tjetri perdhunon ne kembim te roleve dhe cdo gje eshte mbuluar nga gazetat dhe NBC.
Ndoshta nga qe xhaxhi Sorrosi ju pret fondet po hapet tema te tilla.
Nuk ju ve faj.
Hipokrizi moo
Nje nga Ikonat e Prodhimtarise kinematografike ne USA, Harvey Weistein, u pushua te dielen e kaluar nga kompania e tij kinematografike, Weinstein Co. mbas nje megaskandali seksual qe perfshinte rreth 12 yje femra te filmave me te mire te 2 dekadave te fundit.
Harvey Weinstein krijoi kompanine e tij ne bashkepunimme Walt Disney mbas nje perplasjeje te shemtuar me ish-partnerin e kompanise kinematografike Miramax, dhe fitoji 2 cmime Oscar me filmat ‘The King’s Speech’ dhe ‘The Artist’, cmime te cilat do kerkohet ti dorezoje.
Harvey Weinstein ka qene filantropist i njohur si edhe donator i fuqishem i fushates per Presidente te Hillary Clinton, kontributet financiare te tija sipas Hillary Clinton do te dhurohen nga ky moment per bamiresi.
Pse Wallerstein? Weinstein. Apo ashtu te tha Sorosi t’ja shkruash emrin? Sa para te dha?
Amon se kishte 2 dite qe ankohej Fiqo. Ja vuna shpejt e shpejt qe te shprehej me ne fund. Kena pune Fiqo, nuk jemi hipokrite, jena tu i pre me gershane…
Nderkohe femrat kerkojne Bojkotin e Twiter per nje dite ne shenje proteste ndaj dhunes e abuzimit te Femrave…
Shyqyr, shyqyr
o ku je ooo hello o tungjatjeta, me rekorde te lashe me rekorde te gjeta
http://www.marketwatch.com/story/stocks-add-another-week-of-gains-as-earnings-kick-off-2017-10-13
ja edhe rekordi tjeter i fresket per Sentimentalet
Po pra.
Te thashe.
Madje ka terheq lart me vete gjith ekonomine globale.
Me pune, jo me llogje iluminatish 
ja co twiterin atyre ne Kine ne orar dreke me oren atje qe te jete gjitha bota e azhornume me lidershipin e ri, mos te jene tu ferku syte
edhe tu e bo gjithe kete pune falas pa ta mar as rrogen…
U ngjall krishti thuj, dhe robt megjithse e dijshin me kohe prap kur ju vjen ky moment i lavdishem gjenden prapseprap si te papregadit
kohe te bukura
o korento, haha, o fiqo haha.
Ndersa me kete pershendes @B-O-H-I-C-A https://www.gq.com/story/donald-trump-president-of-us-virgin-islands
Paskan harru Martin Shkrelin, dhe “liderin boteror”?
Nga I kane germuar keta? Ai muhabeti I Sandra Bullock s’ka vdek akoma?
Per Andamionin kane vene nje dokumentar te PBS, nderkohe qe arritja me e madhe eshte me “Falja e gjakut”.ne Festivalin e Berlinit.
Touche the Thorn Lady. I see your Virgin President and I raise you an IKEA crib and a high chair…
He Gjemo si u la? I la floket e veta Donaldi apo jo? 
Edi Rama: Shqiptarët po humbasin durimin me Bashkimin Europian
Dhe bashkimit Europian I plasi bitha…
Ky e la Saliun tani, po merret me Edvinin, ku t’i kete mbetur hatri valle!? se Edvinin e kishte idhull deri para pak kohesh!
Nuk e di, ndoshta ja lan presidenti i Virgin Islands.
vidion akoma nuk e kam pa, por habitem me ty, si e hodhe poshte Rivdjekjen (m’fal Rilindjen) me nje te rene te lapsit. Por per mikun tend Kone Miushin, nuk mendove kur shkrove keto fjale.
Para se te me besh pyetje ben mire tu pergjigjesh pyetjeve qe te jane bere ketu me pare:
- pse gjermania te refuzoi azilin?
- ke paraqitur gje dakument si disident ne gjermani?
Mund te pyesesh ata per kete gje, biles do me besh nder dhe mua.
po çdo disident, eshte disident se eshte kundershtar i atij regjimi, ç’dokument u dashka, ç’eshte ky dokument. Nese ti zoteron nje dokument nga nje organ se je disident, kjo me duket hipokrizi, per te mos thene njeri i qeverise.
Une te vetmet dokumenta aty paraqita refuzimin qe qeveria shqiptare i bente partise Radikale, parti qe doja ta formoja ne ate kohe, 1990-91 .
I ke tek VQ tek Intervista, pjesen e Gjermanise. Lexoje horizontalisht.
Jo mo hajdar se nuk kam nevoje te pyes ata. Bile dhe ty ta bera pyetje retorike.
Po ti thuaju peshqeve te verteten !
Kush je ti zoti Sorge?
Tregohu i sinqerte njehere te vetme!
ore do me lesh te fle, se sapo lexova kete te tenden, me kapi e qeshura, dhe ne raste te tilla me iken gjumi 
O @TironciLebetit e shikon si i shmagen te vertetes keta disidentet e fasules?
Shiko ti Qimth se ata qe shkruajne letra te hapura ketyre pushtetareve me duket se e kane praktikuar kete zell qe nga koha e merhumit.
Fol Qimth fol, pse s’flet! Apo ke frike te thuash kush je?
Sa qejf e paske kete Q more vlonjat, por e keqja eshte se nuk ta plotesoj kete deshire, se une nuk Q mashkull por femer. Po te ishe femer, po, ta plotsoja deshiren.
Cere Disidenti mer, ka kerkuar azil se eshte persekutuar ne 1990-91 se nuk e kan lon me bo parti radikale. Ky tallet me persekutimin njesoj si Merhumi a salih qenefi. Nostalgjia qe ka per Merhumin dhe inteligjentet sekrete te le te kuptosh qe ka qene aparatcik ne sherbim e diktatures por i pakenaqur me arritjet personale. Po e tha vete qe Sigurimi donte ta zhdukte por ai se dinte deri mbas renies se komunizmit. Edhe ne se e marrim te mireqene kete fakt qe une e dyshoj, ky se ka vuajtur persekutimin se nuk e dinte dhe jetonte ne socializem duke enderruar te takohet me Merhumin e ti sherbej palles se tij me teza makro ekonomike.
Pjerini u vetedemaskua si disident fallco kurse une e kujtoja deri dje thjesht si nje Makro-ekonomist AXHAMI
Po ca makro-ekonomisti mer vlla. Ky dhe shkollen e mesme e ka mbaru naten! Pale kur e genjen mendja se po ia var kush e po i vjedhin idete. Ky qe projekton rruge shqiptare duke pare harta gjermane 

lerna Zot te rrojme e te qeshim!
tironco, noten, se ora 12 pa çerek, mos e diskretito me shume vetem biri im.
Vlonjato, po ç’me je ngjit keshtu si muti pas kepuce biri im, po lere rehat plakun, apo do noi gjo. Noten.
Me zhgenjeve Babuc, lexo citimet e mia qe te kam bere dhe e panjohura jote ka vetem pak cepa te erret pa u zbuluar. E verteta se si ti nuk ke fshire menderen me Enver Hoxhen si je mburrur por e ke pasur idhull dhe enderr ti afoheshe dhe ti sherbeje me zell e besnikeri doli ne drite.
Ik o qimth ik fli. Hiqe dhe kompjuterin nga priza se te futen piratet dhe te vjedhin idete.
Aman mos folni per grate krahu juej se e pam ça opinioni keni 
Le te shtypen, mjaft qi parja, shoqnija dhe pushteti te shkoje ke llogarite e fushatave, ky ishte morali. Ta mbyllim nji sy, nji vesh dhe nji goje…
Nuk e lani dot kaq shpejt jooo

Sikur ta sqaroje kete do ndihmonte ne nje debat te shendetshem.
Nje xhihad mediatik i pashembullt. Vajzes nga Pogradeci, viktime e nje perdhunimi nga një 55 vjecar, media I nxjerr emrin dhe mbiemrin. Dhe kjo medie nuk ka nxjerrë ende emrin dhe mbiemrin e autorit. Nga injorante te rekrutuar si reportere dhe redaktore perverse, nuk ke cfare te presesh me shume. Por ajo qe te cudit me teper eshte indiferenca e institucionev, qe dhe ato duket se jane ambjentuar me nekrofiline, ndjenjen ogurzeze qe ka pushtuar shpirtin e ketij vendi. Ku mund të ndodhe qe te ruhet " nderi i burrit" dhe te viktimizohet një femije duke i publikuar gjithe privatsine, pervec se ne nje vend barbaresh qe edhe ne medie kane punesuar injorante.
Sot ka ditelindjen shoku Shefqet Peci.
Shhttt, se me duket plasi gallata …

Disa nuk arrijne te dallojne se ku mbaron satira dhe ku fillon e verteta.
Akoma se kane marre veten nga grushti qe hengren në 2016.
Prisni deri në 2024 se ndoshta atehere e merrni veten.
Kur merr vesh dhe ti nga satira, mos mbette njeri tjeter pa marr vesh.
Merr vesh ai / ajo se lexon Breitbart News.
Shko dhe ulu në gjunje kur luhet himni ate bej,mos na shit mend.
Zbato urdherat e xhaxhi Sorrosit,se me keto mend qe keni Trumpin e keni president deri në 2024.
Ketij veteranit cfare do i thuash?
Po me krrujt bythen kur luhet hymni, lejohet ?
Kafja pa dahon, si dysheku pa jargon - ka thone i pari.
Pse ke vene dy mace qe bejne 69?
Jini dhe Jangu nuk janë medoemos 69. As Ouroboros-i. Ashtu ju duket; ju shkon gjuha ku ju dhemb dhembi.
Ishe me shaka, por serizosht, cfare lidhje kemi ne me kulturat lindore? Ne kemi perendite e luftes e dashurise, jemi njerez pasionat, jo si ata xhumxhaxhuxhat e kontinentit tjeter
Budalliku i perendimoreve eshte kur mundohen te gjejne veten ne kultura ku nuk u përkasin. Ata mendojne se gjejnë veten, por ne fakt humben edhe me larg
Budallalleku eshte i kaqoleve qe njohin kulturen lindore si inferiore, pa njof as perendimoren.
Nuk është me detyrim. Take it or leave it, kaq është.
“Ne kemi” - siç shkruan, përmban njëfarë rrafshimi e përgjithësimi ku nuk e gjej veten e as nuk po dua ta gjej.
Kushdo qofshi, “ju”, lexoni ç’të doni dhe oferta është goxha e larmishme. Ky nuk është problemi.
Ti bën gabimin që bëhet rëndom këtyre anëve: ti bën sikur i di edhe Lindjen, edhe Perëndimin, sikur i ke “bukë e djathë”, porse në të vërtetë nuk është fare ashtu, nisur nga takti me të cilin më drejtohesh.
Asgjë personale kjo, por është goxha kollaj të flasësh për “budallikun” e perëndimorëve te peshku, pa ditur akoma shqipen. Shkruhet : Budallallëk, për shembull.
Edhe një herë: nuk të njoh e nuk e di se kush je; nuk ka të bëjë me ty vetë, kushdo qofsh, kjo më sipër.
Por jo pa lidhje: meqë m’u drejtove ndaj kjo, përndryshe aq më bën.
Lexoje komentin tim pas 10 vjetesh, kur te jesh pak me i pjekur e mbase do e kuptosh ndryshe
Gabimi qe brn ti, eshte fenomen i rendomte ne pefendim, ku shume veteve u rreshqet kemba
Po kalo nga temat e tjera o njeri, nëse e ke të nevojshme të na tregosh me patjetër botën tënde; këtu e gjete?
Or zoteri, ai vuri dy mace qe bejne 69
ka bere gabim oksidental, duhet te kish vene dy peshq oriental!

ja ta lidhim i çik macen oksidentale me peshkun oriental:
ose lidhur ndryshe: Van Gog macja dhe Hokusai peshku:

si ka qene ajo shprehja “basket of deplorables” si ka pas qene se i kemi harru kush e tha e per ca e tha e kujt ja tha :))
Patriotet fallco te Amerikes, ngrene zerin se sportistet protestojne ndaj padrejtesive duke u gjunjezuar kur luhet hymni, po ama bythen e ulin ne flamur.
po bijne te gjithe nji nga nji…
e paskan pas fundin ne nji dite…
bote e re…
Dow sa kaloi 23,000.
Amerika eshte si shpirt-do te thoshte miku jone Fiqo
po clirohet bota nga vargonjte e se keqes dhe te paaftesise, optimizmi global ne kulm
Shkruhet : ne kulëm …
ok, te hyfte :))
Ja hodhi bithes me nje llaf! po tani kush do i perfaqesoje LGHPTXI-te aty ne Albanje!?
Ndoshta ndonje i lebetitur?
Nga Mallakastra.
Nga Ura Vajgurore.
Isha me i dasem te shtunen dhe nji nga kamarieret e kishte emrin Briselda. Nga je ti e pyta : - Nga Fieri, ishte pergjigja. - Nga c’ar fshati i Fierit ? - Ku e di ti qe jam nga fshatrat dhe jo brenda, me pyeti … Gati e kisha pergjigjen se ishte fundi i dasmes dhe edhe kishim pi icik … por e majta veten. Bile u bona pishmon edhe per pytjen e pare, se c’faj kishte e shkreta …
Pse i keqtrajton njerezit nga Ura Vajgurore? Pse ke probleme personale me shkeraben s’do te thote qe duhet t’i keqtrajtosh te gjithe nga ajo zone.
T’i kishe thene “Eo mire mo u merxit. S’do jemi te gjithe nga Vlora”
Ky me lart te qethte mire, $25 e kishte kengen.:
Pytje sqaruse, cope dy : Kush eshte shkeraba dhe si perfundova une me probleme personale me shkeraben? Flm.
Sipas kesaj qekemi te paret ne bote ne, me ne fund per dicka ? 
E pashe raportin origjinal , ne ndryshim nga 2006 me 0.78% raport i strukturave te shtetit, raporti i 2014 qe e nxjerr me 2.5 % eshte bere nga Instituti i Shendetit Publik, ose ndryshe INSTATI me formularet e tyre dere me dere shtepie gje qe te ben te dyshosh mbi profesionalizmin dhe vertetesine e rezultateve,njesoj si INSTAT i 2011 qe na nxorren 79.9% muslimane nga 49% e popullsise qe besonin ne Zot 
Qe do te thote ose shqiptaret e paskan per mburrje qe konsumojne kokainen , ose keta i kane plotesuar letrat me konviktoret e zellshem e kane mbyllur statistikat per ate vit.
Qe serish ngre pyetje, se Shqiptaret nuk e kane per kulture te shkojne ne urgjenca e spitale , kur pijne e drogohen vetem ne raste ekstreme overdoze qe e con mileti e jo kembet e veta, keshtuqe nga dalin keto te dhena ?
Apo sakrifikohemi ne qe te dale Amerika e Anglia pas nesh 
Thorn Lady, coje ke tema perkatse po e pe te arsyshme:
Donald J. Trump
@realDonaldTrump
Just out report: “United Kingdom crime rises 13% annually amid spread of Radical Islamic terror.” Not good, we must keep America safe!
6:31 AM - Oct 20, 2017
FACT : More people died in the Las Vegas shooting than in UK terror attacks this decade. Why didn’t you keep America safe, you shit hole ? Oh, and the guy who killed those that you didn’t keep safe, it was not a Radical Islamic terrorist.
Spreading lies about your own country, SAD. Spreading lies about other countries, SADDER. What an absolute moron !
Nga Flogert Muça
Procesi në Këshillin e Mandateve dhe Rregullores, të mbledhur dje dhe sot për të shqyrtuar kërkesën e Prokurorisë së Krimeve të Rënda, për heqjen e imunitetit dhe arrestimin e deputetit Saimir Tahiri, ka qenë shembullor nga ana institucionale dhe tërësisht korrekt.
Gramoz Ruçi me një respektim strikt të rregullores dhe Kushtetutës, ka “arbirtuar” përballjen mes Prokurorëve dhe Tahirit e avokatit të tij, duke dëgjuar me respekt të plotë të dyja palët dhe duke mos cënuar as integritetin e Prokurorisë e as të drejtat e Tahirit.
Por pse kjo sjellje e Ruçit për realitetin që ne jemi mësuar të shohim, është e paprecendetë?
Për ta kuptuar më qartë, duhet të sjellim në vëmendje 21 janarin e 2011-ës dhe sjelljen e ish-kryeministrit Berisha ndaj institucionit të Prokurorisë. Asokohe Prokuroria e Përgjithshme lëshoi urdhërarreste për gardistët, mbi të cilët kishte prova video ku shihej që kishin qëlluar mbi turmën. Pra, gardistët ishin të kapur në flagrancë teksa gjuanin mbi turmë me plumba realë dhe për këtë, gjëja më normale që mund të ndodhte ishte që ata të arrestoheshin në vend.
Por, Berisha nuk e njohu asokohe Prokurorinë, ku duke urdhëruar policinë të mos zbatonte urdhrat e saj. Praktikisht ai e shumëzoi me zero institucionin më të rëndësishëm të akuzës që ka një shtet.
E nëse Ruçi sot do të ndiqte të njëjtin standart si Berisha në 2011-ën, do duhej që prokurorëve t’ju përplasej dera në fytyrë dhe të mos lejoheshin brenda sallës së Kuvendit, e jo të dëgjoheshin dy ditë rresht teksa parashtronin akuza përballë të gjitha mediave të vendit. Ruçi vuri një standart që kurrë Berisha kryeministër nuk do e pranonte.
Por nuk mbaron me kaq. Duke mos përmendur fjalën me të cilën ai etiketoi në 2011-tën kryeprokurorene asaj kohe, Berisha duhet të përgjigjej para ligjit edhe sikur të mos kishte dorë në vrasjet e asaj ditë të tmerrshme.
Duhet të përgjigjej pasi ai shkeli ligjin duke mos lejuar të zbatoheshin urdhërarrestet për gardistët që u kapën në flagrancë duke vrarë.
Thënë të gjitha këto, dalim në përfundimin se sjellja korrekte e Ruçit i cili dëgjonte me respekt trupën e prokurorëve që në fund të fundit po tentonin të arrestonin një deputet të partisë së tij, është një rast i paprecedent, por i paprecedent për të mirën e drejtësisë, ndryshe nga e kaluara!
A pihet o Kthup?
po qe se ja vlen të pihet, mbyll sytë me një dorë, mbyll hundën me tjetrën, dhe rrëkëllije shishen si të mundesh - qoftë edhe me gishtat e komve!
Te magazina e Pjerit ? 
Will the real Leo Messi please stand up ?
Ku dine komunistet te bejne imperial stout? S’eshte as stil lindor. Te thuash ndonje pilsner apo lager hajde de. Ja paskan futu kot me emrin.
Vetem Kolonjen? Po Skraparin?
C’paten me Kolonjen e shkrete, Kolonja eshte e urte s’i ndihet zeri…
skrapari dhe kavaja, po, duhen shpallur republike.
Ne fakt s’eshte e keqe. Mendova se ishte birre ruse, po behet ne Florida. S’e di pse I kane vene emrin e Zhukovit, mbase jane komuniste kubaneze ata qe e bejne
E shtrenjte dreqi, $14 shishja.

shtoji edhe një libër pilafit, po pilaf mbetet!

une kam kete liber neper duar ,

ahaha ahahaha 
megjithse me thon te drejten, tamom tamom Pjerdhi duhet te ishte ne pozicion ngambrapa me librin ne ulluk!

shto uje shto oriz shto mill shnet e te mira.
Me tha ky pergjegjsi i guzhines sot me bej nji vjershe tja jap grus sikur e kam bo un, se kemi pervjetorin dhe skam ble asi i byzylyk asi gjo.
Osht çun i mire dhe du me i bo nder po nuk jam i sigurt se mos i boj qeder ma shum se mir…
Shife i çik njoni a ka nevoje per rregullime? E kam harru si zanat
/
Kur drita sjell ne jete burimin e saj
Prej hiçit që zhbëhet shperfilljen zë e ndaj
Më hidh nje sy thote gjella tek shkrehet ne vaj
Shtrati eshte dhune, do pune, por une mbaj
Shkurdiset korda e oreve mbi nje liber kuzhine
Dorezohet si brinje derri me nje thike pas shpine
Nga furra vjen alarmi si bori makine
Me gjase eshte postieri ose qeni i fqinjve
I fundit ne banjo do te kete qene gjysem kale
Pres ujin e kripur te marre dhe nje valë,
Ne djepin e drites perkotem ngadale
Amvise, nene, dhe pele e perdale
O Belul po mire po gocat si e lexojne kete librin 

Falcons be like …

Sa do t’i behet zemra mal kur te shohe qe po behet dhe art karikaturial me vepren e tij. Cdo reklame (e mire a e keqe) eshte e mire. Urime P.TH. !
Kisha vetem nje pyetje, kush eshte ky artisti qe ka bere kete?
e thjeshte fare… gocat e mbeshtesin te gjokset. -natyrisht ato qe kane njefare niveli jo ato qe i kane si veze…dmth si veze e skuqur.
*art kariKaturik . megjithse e njejta gje eshte ne fakt.
autori ka shume gjasa te jete vete i nerumi P,Th. qe kesaj radhe duke zgjedhur karikaturen, i ben nje reklame shume te zgjuar (sic the dhe ti) vepres se tij…
pra P,Th me autoironi te theksuar, ka bere veten e vet aty, duke na lene te kutpojme nje dimension tjeter te librit te tij… ai e ka lene pa diçiture, seicili mund ta vendose vet…
une do ta vija keshtu ; “VQ , viagra qe ngre perpjete bursen dhe ekonomine !”
vetem se kam nja dy verrejtje te vogla per formen… nese do ta kisha bere une, do shtoja aty pak det blu, nja dy vajza trupbukura me bikini , windsurf, dhe nje palme tropikale mbi koken e personazhit qe po lexon librin … pra ambient rilaks tip Hawai… si dhe per te bere akoma me te forte kontrastin e autoironise se autorit, librin ne kete rast do ta quaja : “Vizione te Qirta”.
Vetingu shoke vetingu
an independent source confirmed to ESPN that NFL is investigating Patriots for use of illegal fog

Ja edhe nje lajm per Pjerin.
Me qe ra fjala, di gje njeri sa mund te jete denuar Pjeri!?
Jane hapur aplikimet per pozicione si keshillfare ekonomike prane komisioneve te vetingut, prandaj s’eshte verdalle Pjeri. Po rregullon CV-ne se te shkruash magazinjer s’te pjerdh njeri, ndersa po t’ju thuash autor librash, tregimesh e letrash te pjerdhin te gjithe.
I dukshem ka qene numri i turisteve nga Italia, te nxitur nga mediat vendase, qe nuk kane ngurruar ta krahasojne Shqiperine me Karaibet 
…Mundesisht me te pasme te mbushura, tamam sipas shijes se Pjerit.
Se mund te lexosh VQ-ne e te te erektohet, me dy vajza afer prape te erektohet. Dmth VQ eshte prestigj, ka vetem win-win me te.
Uau, komentin tim e paska sinjalizuar komuniteti, hahaha. Rrofte Komuna e Parisit! Ky qenka blog yll.
Bau. Sa shpejt e njohe blogun/komunitetin.
Bredho, kape cik kete nga Julio Jones: “They score and they shoot fireworks off and then it sits high, kind of in the stadium. So it’s kind of hard, like, if you do get behind, like how can you throw deep balls and things like that, because it’s foggy”. Mjegullen e shkaktuan ata Minutemen militia qe qellojne ne ajer sa here shenojne Patriotet per t’ja bere te veshtire Atlantes te shohin njeri-tjetrin.
kushedi c’ka tymosur…
U gezu shume kur boni ate meaningless TD ne fund. Ju duk se e fitun neshjen.
awesome wide receiver though. Gjynof, po t’lunte per Belichickun, do ishte kampion.
Pak a shume si tha ai fashisti te filmi: uniforma fashiste do ju rrinte shume bukur!
Fati i tij qe Butler eshte me i shkurter se te ishte ndonje Gilmore ne te njejtin pozicion s’e kapte as ate.
Nuk duan te vijne ne NE se thone s’paguan Beliciku. Vijne pasi bejne leket, kur jane nga 35-40 vjec, e arrijne cdo gje dhe ju ka mbetur vetem kupa pa fituar.
na turperun kto emigrantet deshtake, do thosh nji ikone e vjeter e blogut
http://nypost.com/2017/10/24/teen-arrested-for-beating-subway-rider-into-critical-condition/
@TironciLebetit, si te paska shpetuar kjo?
Nuk me shpetoji por ku qendron Cudia ketu. Kuajt e Detit fertilizojne vetveten dhe ndryshojne Seksin pa pasur nevoje per nderhyrje kirugjikale. Urime Shqipes nga Kosova dhe mbas bankes se spermes i urojme te krijoje nje llogari bankare sepse kolopucet kane nevoje edhe per pak para.
Cudia qendron qe ky njeri llogjikon si te ishte kale deti.
Ka vizion te qarte cuni gushpellumi…ne fillim pret biblushin e instalon pjeshken…pastaj pasi ka siguruar ardhmerine… konkuron Gjembin e i thote jam me pjeshke se tyja…
Ore vertet, c’ka ngjare nga magazina? Pjeri s’po behet i gjalle. E hengri dhe ky me ate te CEZ-it?
Ajo dhe tani konkuron me mua. Shikoje cfare buzesh, syckash, gjoksi. C’flas kot dhe une, sigurisht qe ti i ke pare perpara meje me detaje, me minuta te gjata…
Me vjen keq por besoj se e ke kuptuar qe ty nuk te nderroj me asnje…
zerat larte e poshte thone qe Pjeri ka udhezuar Tahirin ne c’zyre italiane te trokase qe te marre deshmine e pastertise morale e ligjore. Thuhet qe Sajmia paska pas dhe nje qese me stilolapsa me vete kur ka hyre beftasi ne zyrat e karabiniereve
I ka VQ te shkruara te gjitha edhe per situata te tilla, ku te vesh, ke te takosh, si te sillesh si evropian kur kerkon nga keto lloj gjerash.
Diaspora shqiptare i pergjigjet atdheut! Si gjithmone xhanem.
A ka ndonjeri ide se pse duhet te bllokoje AbCom-i monitor.al ?
Kulmi i hipokrizise dhe mashtrimit,
Ish-Sigurimsi ne piedestal 

Pupu c’turpe te medha . .na doli edhe Bushi plak me nje kembe ne varr I ze grate e huja nga bytha.
FiqoFikreti, qi osht si shpirt, do ndrroje formulen tani:
Amerika eshte si bytheeee!
More plaku qorre qorre
I zure zonjat per dore
Poplli😊
Ju thashe qe keta qelbesirat pas pak kohesh, do te fillojne te heqin statujat e Washingtonit?
Ja si e fillojne:
GW ka qene skllavopronar .monumenti i tij per pasardhesit e sklleverve eshte si monumenti I Dulles per pasardhesit e Te persekutuarve .racizmi dhe skllaveria jane nje birth defect I kombit amerikan .ajo qe iu eshte bere zezakeve ka qene genocide si ai I hitlerit ndaj cifuteve.
Ta kam thene disa here qe te mos lexosh shume foxnews se budallallepsesh, po ti s’degjon. Ai citimi te lajmi qe ke vene nuk i atribuohet askujt dhe nuk do jete fare te jete i shpikur nga mendja e foxit. Ndersa e verteta eshte qe do hiqen 2 pllaka, dhe ky artikull me poshte ka me shume detaje si dhe citimet perkatese. Gjithashtu tregon qe u diskutua per pothuajse nje muaj me ndjekesit e kishes dhe pastaj u vendos, nuk u be me nje te rene te lapsit:
E paskan mberthy
Ta gezojme diasporen!
Me ne fund u beme edhe ne me minister. Nuk mbante me uje pilafi. Kishim ngelur rrugeve si mos me keq.
Sorry, but this is years ago, before Paul Manafort was part of the Trump campaign. But why aren’t Crooked Hillary & the Dems the focus???, Also, there is NO COLLUSION!
Tell the friend whatever you do, just don’t drop the soap …

jemi 30 tetor dhe kemi vesh rroba dimri te Janarit (se per dimrin e gjate kemi stade te ndryshme veshjeje).
Era e forte brisk, qielli ngrysur rende, sirenat e mprehta te zjarrefikse/ambulance/policise te mpijne trurin, trafiku i renduar i ores 4-5-6 te trullos… Ngordhem
Eh o E.B, rri bej rruget e fshatrave te Diviakes ti! Sajmiri merr 5 mije€ ne muaj e shiko ça pritje madheshtore i bejne per ditlindje!
Doktori!
Iku e mori bytha ne qafe edhe Kevin Spacey .gjynah se House of cards ishte serial interesant .
prokuroria 
thonë që burri i sllobodankës kish dërguar në himarë për tëmbrojtur pronat e ‘‘vëllezërve grekë’’, atë loqen, nokën! nuk e di si e shikojnë kaposhët e agjit-propit këtë lëvizje të partisë demokratike të pakicave,
Komunisti Sali Berisha i rene dakort me komunistet e tjere te majte e gjoja te djathte i bene pronare greket te ardhur argate ne Shqiperi me ligjin famekeq 7501,na bene peshqesh Jonullaton.mbushen Shqiperine me varreza te ushtareve greke pa medalion .falen detin…e per te ndenjur ne pushtet deri sa ti dale fryma eshte gati te çoj dhe Lirien e jo me Noken …
Napoli - City !
Cfare neshje , gola , spektakel , nerv . 
O @kapo po ça behet kshu mor vella! Po si ore presidenti i doc.proc s.berishes persekuton antikomunistin V.Zh? Po e pyti ky musteqja dashnorin e fjales se lire, tribunin e demokracise doc.proc sb per kete rast apo e beri me koke te tij?
http://www.gazetatema.net/2017/11/01/zhiti-rrefen-sherrin-e-rames-me-nishanin-per-emerimin-e-tij-ne-vatikan-po-e-persekuton-prape-tiiii/
të vënë dulen krytar të pd-së e të mledhin mëndjen duhen parë më me kujdes këta ithtarët e çetës,sepse mund të jenë pakicaxhinj të fshehur. kapua mund të jetë malazes shkodre,zequa voriopilurjot boboshtice,alba nga komuniteti egjiptian
,nuk më kujtohet ndonjë tjetër tani,po do ketë edhe ndonjë boshnjak shijaku,nga dhëndri i salës:smile: muli do marrë pasaportë bullgare! yxhym,yxhym
Berisha e qujti Edvin Kristaqin ne parlament strukture fallike. Perfundimisht asht i madh. Do kete lexu Tikun.
pjeter (tjeter subjekt) shife goca jone

edhe ti Pjeter, edhe Korriksja, jeni t’mdhej se i keni lexu dhe i keni pa strukturat e mija fallike, biles ndoshta me teper se kaq.
ok, zere se foli saliu ne parlament
okej, zene se foli Nexhmija ne Kuvend.

okej, okej, nuk eshte nevoja, i ka thene te tera Stalker qe lexon francezet, ti mban veten shenime si sekretare e NgambrapaKinostudjos.
Anti-komunisti Visar Zhiti 
Se di ne cilin qytet keni jetuar para 90, ca pozicionesh keni pasur , po disa gazetare e opinioniste e artiste nga Krieqiteti e dine shume mire qe V.ZH ka qene spiun 2leksh, ish mesues ne rrogozhine a lushnje ,ish i “denuar politik” per abuzim seksual , me djem , shpjegohet dhe lidhja e ngushte me Vatikanin.
Ka dhe dosjen me pseudonimin, po se di pse e meshirojne e s’ia cjerrin masken , ndoshta si per te gjithe , dhe ai eshte falur per hir te procesit te demokracise…
Dhe libri nga eshte shkeputur shkrimi , nje liber i promocionuar mbi eshtrat e djalit te vdekur…Keq shume keq
kot e more me te nxehur. E ke thene edhe vete se e perdor ate lloj gjuhe per te intimiduar tjetrin ketu ne ppu. Te njejten gje ben edhe ai tjetri. Nuk eshte se tha njeri se ti je si berisha
O zot sa u mallengjeva nga kjo foto qe percon kaq shume dashuri! Pse nuk cuditem se kush ndjek ne mediat sociale pjesetaret e familjes diktatoriale?
eshte foto nga gazeta gjembi
ti mendon se kishin gisht familjaret e enverit te diktatura qe vendosi per shqiptaret ?
Ueeee, thua ta kete bere PD-ja deputet e minister duke e ditur qe ky ka qene llafetepista? Apo ky ka qene finok dhe shoket e PD-se kane qene sylesh?
Po ai prej asaj CV mori vlere midis partise , te kishte qene burre i mire , do kish marre rruget e botes si miku yne Pjer, refugjat politik jo ambasador 
Dhe arsyeja qe duhet te na sjellesh foton e tyre eshte…? Apo thjesht ndjeve nostalgji te madhe, rrahje te shpejte zemre, mbushje sysh me lot dhe vendose te ndaje keto emocione me ne?
ne vazhdim te replikes qe pata me tjetrin, gjembi
ja sa ta beje flag “komuniteti” dhe do kesh mundesine ta bllokosh shoqja diktatore. edukatore, falje
Nga Mero Baze
Sali Berisha ka bërë një deklaratë zyrtare kundër Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, të cilën e ka akuzuar se ka marrë para nga Edi Rama, për të hedhur poshtë Marrëveshjen për kufijtë detarë me Greqinë. “Përmende marrëveshjen e Detit. Do të të them kaq: Bëre gjithçka me para dhe korrupsion, anulove një marrëveshje, e cila në njëmijë gjykata po të dalë në parimin e traktatit të detrave”,- tha Berisha në Kuvend.
E di që ka shumë njerëz që janë gati të thonë se Berishës nuk i duhen marrë fjalët parasysh. Por nuk e kam tek Berisha. E kam tek Prokuroria e Shqipërisë.
Dy javë më parë ajo ka nisur një çështje penale “kryesisht” nga deklarimet në media dhe pastaj nga një dosje përgjimi të italianëve, ku dy trafikantë shqiptarë të përgjuar, të kenë përgojuar ish Ministrin e Brendshëm të Shqipërisë.
Sali Berisha është më i besueshëm se dy trafikantët. Tani prokuroria jonë, është duke dëgjuar se Gjykata Kushtetuese e Shqipërisë, ka marrë ryshfete nga ish kreu i opozitës Edi Rama, që të votonte 9 me 0 kundër Marrëveshjes për Kufirin Detar mes Shqipërisë dhe Greqisë.
Këtu kemi disa çështje që duhet të hetohen dhe disa vlerësime për çështjet.
E para duhet të hetohet Gjykata Kushtetuese për korrupsion. Anëtarët e saj duhet të hetohen një nga një lidhur me këtë çështje dhe të provohet, ose të hidhet poshtë, nëse ata janë paguar në këtë histori. Nëse provohet se ata janë paguar nga Edi Rama për këtë histori, ata duhet të shkarkohen dhe të ndëshkohen sipas ligjit, ndërsa Edi Rama duhet të dënohet për korrupsion me qëllim shpëtimin e kufijeve tokësorë të Shqipërisë. Normalisht duhet ta gjykojë një Gjykatë ndërkombëtare.
E dyta nëse rezulton se është gënjeshtër, Sali Berisha duhet të merret i pandehur, jo vetëm për shpifje, por dhe për përpjekjen e tij për të mbuluar një akt zyrtar që ka cënuar interesin kombëtar të Shqipërisë.
Deri më sot Sali Berisha i ikte gjithmonë ballafaqimit me këtë çështje, dhe e kishte lënë si çështje të drejtësisë. Sot ka provuar se ai është i dëshpëruar që nuk ia ka arritur dot të tjetërsojë kufirin tonë detar dhe është aq shumë në anën e palës tjetër, sa mendon se Gjykata është blerë me para kundër tij. Obsesioni i tij se në këtë çështje janë paguar para, mund të ketë lidhje dhe me faktin, se për ndryshimin e kufirit mund të jenë paguar para, ndaj duhet hetuar dhe në këtë pikë.
Ky është problemi ligjor që prodhon kjo deklaratë.
Por në fakt Sali Berisha e konsideron të vetën prokurorinë dhe nuk ka frikë se mund të hapen hetime ndaj tij. Interesi i tij kryesor është politik. Ai është aq i bindur se nëse i bashkohet një aleance të fortë me disa qarqe ekstremiste greke dhe nëse arrin t’i bëjë ata për vete, mund të rrëzojë qeverinë në Tiranë. Ky është motivi politik më dëshpërues që është prodhuar ndonjëherë në Tiranë nga ndonjë politikan i nivelit të lartë.
Edi Rama padiskutim që është një populist shembullor, dhe i tërhoqi zvarrë në debatin për Himarën, për t’i telendisur, ndërkohë që atë çështje po e zgjidh me faktorët e interesuar. Ai po ashtu është i qetë dhe i qartë në raportet e mira me Greqinë dhe po përpiqet të heqë qafe një tufë batakçinjsh që janë grabitës të tokave të himarjotëve, dhe duan të fitojnë poltikisht në emër të tyre.
Ajo që nuk e ka menduar Edi Rama është se përveç populizmit të tij do të kishte në favor dhe idiotësinë e Berishës. Përfytyroni tani që Edi Rama është nën akuzë se ka përdorur paratë e veta për të shpëtuar kufirin detar me Shqipërinë. Në një farë mënyre gjithë heronjtë e pasur të përfolur të Shqipërisë që më 1912 kanë luftuar për kufijtë tanë, me paratë e tyre, që nga familja Vlora e deri tek Hasan Prishtina në Kosovë, dalin asgjë para Edi Ramës që sipas Berishës ka paguar para në opozitë, që të mos i merret deti Shqipërisë. Kjo është një përmendore që Edi Rama dhe sikur të çmendej, nuk do ta kishte vizatuar kurrë për veten e tij. Por i ka rënë fati që është çmendur Berisha para tij dhe ja ku e ka.
Trishtimi është se ky shpërthim i Berishës tregon se çfarë është ai në gjendje të vetëposhtërohet, vetëm që t’u bëjë një shenjë matanë kufirit ta ndihmojnë të ngjallet. Ai shpreson që politikisht mund të ngrihet jo vetëm duke mbrojtur një Marrëveshje të hedhur poshtë nga Gjykata e tij kur ishte në pushtet, por dhe duke u bërë kamikaz i kësaj çështjeje, duke akuzuar Gjykatën Kushtetuese si të blerë.
Berishës i duhet dhënë ky shans. Niseni çështjen për korrupsion ndaj Gjykatës Kushtetuese dhe Edi Ramës, që të provohen akuzat e Berishës. Nëse janë të vërteta, grekët fitojnë “detin” dhe ne një “hero” si Edi Rama. Nëse janë gënjeshtra ne fitojmë “detin” dhe Greqia një “hero” si Sali Berisha.
ketij frymori i duhet bere nje gjykim shembullor dhe te plaset brenda ne kaush derisa te kete jete.
Mero Bazet dhe palloshi.
Cer pret mo, Shupistat jane Kafshe ne opozite e Shtaze ne Pushtet…mbajini sa me gjate ne opozite per hir te atij Kombi.
Kishte dale ene Flamur Nok Maloku nen Flamur Grek… jane ShqipKare e jo Shqiptare
nuk e hapin gojën kamikazhët e çetës për punën e himarës! rrinin si të dhjerë kur rama i pyeste me kë jeni ju!
përfundimisht mund të thuhet se çeta është shpartalluar dhe është 0 mundësia që të vinë përsëri në pushtet. me sa duket historia do përsëritet! ashtu si esat pasha dergjet si qen në varrezat serbe,edhe saliu do ketë rezervuar ndonjë vend në varrezat greke që vetë i ngriti në shqipëri! tek varri i palikarit:smile:
fiks si amerikanet per black friday qenkan
Per ata qe jetojne ne Shqiperi, dini gje pse klinika te tilla jane ne Italisht, madje me .it ne vend te .al? Eshte bere gjuhe zyrtare Italishtja? Apo mos kane filluar klinika atje qe kerkojne klientele Italjane meqe jane me lire se ne Itali?
mbase do te kape vetem tregun e italianeve dhe italisht-folesve. italianet jane shtuar goxha ne shqiperi qekur vendi yne mori zhvillim te krahasueshem me shtete si gjermania, etj…
Per ate me shkoi dhe mua mendja por kureshtja me ngacmonte.
kaba shqiptare ne BBC, goosebumps min 2
partia e vangjel dules ka mobilizuar nipin e hysniut(që i sillte çokollata saliu nga franca kur i ndërronte çarçafët hysniut),! përse more çuna i bëni këto gabime?? sikur mut të jetë rama, me karagjozllëqet që bën partia demokratike e pakicave kombëtare,nuk ka për ta parë më kurrë pushtetin në shqipëri!
përse gjurmët e grekut të çojnë tek sali berisha? mund të pyeste alba:smile:
Kan dal llafet qe quhesh manjola rama
is it true?
nuk ka greke ne shqiperi. himariotet nuk jane greke po shqiptare qe s’nderruan fene. gjuhen e mbajten per kete qellim, prej fese qe greqia e vuri ne qender te kombit, e kane simbol kryqin dhe ne flamur. siç e kane dhe serbet e me radhe. kenget e vajit qe kendojne grate, ne raste vdekjesh, i kane ne shqip.
te huajt e vetem ne shqiperi jane arumunet.
po kush që ka?? grek ska as në greqi! puna është që opozita cop-cop shqiptare ,duke që shqiptarët e kanë braktisur, është kthyer në zëdhëne të pakicave artificiale që paguhen nga jashtë. nuk ka më keq! edhe tv-të greke jipnin saliun dhe nokën si ‘‘shpëtimtarë’’ të greqizmit dhe ramën si antigrek! tani në sytë e shqiptarëve si përkthehet kjo situatë? edi rama vë intersat kombëtare mbi ato partiake,ndërsa çeta jep edhe bythën për ‘‘plaçkë’’! tani,një njeri që nuk është jevg,çalaman,grek,kurrizdalë ,kë do mbështetse në këtë rast??
une nuk e ndjek politiken shqiptare fare, po flisja vetem ne parim. nuk di fare çil mbron sala dhe per çfare arsye, as se çfare ben rama dhe per çfare arsye.
po me salen shqiperia ishte me mire se çdo te jete me ramen. sepse sala i len njerzit te LIRE. ky tjeteri kerkon te beje SHTET TE FORTE, ate qe beri enveri nepermjet diktatures mnjf dhe ja dime perfundimin te gjithe. gjithe kete zhvillimin e sotshem e ke fale sales e politikes PA SHTET FARE qe nxiti INISIATIVEN E LIRE. prej kesaj te fundit vjen çdo zhvillim.
ti hem thu nuk e rruj fare, e hem fillo e rru sapo maro frazen!
As zhardina nuk bo si ty, ajo kur thote nuk e rruj, nuk e rru vertet!
une them qe nuk di arsyet pse sala apo rama veprojne ashtu apo keshtu. ndersa diskutimi me intereson dhe shqiperia me intereson se jam shqiptar dhe vete. nuk jam gje transformuar se se bej dot edhe te dua.
ndersa keta diskutuesit e ketushem duken sikur jane mbrapa karrigeve te tyre.
ti nuk kapesh as me gjethe fiku! - thone tironsit ngambrapa karrigeve te tyre.
2 posts were merged into an existing topic: Diskutim i lirë - nëntor 2017

.

.